0 oy
14 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar yoğurt mayaladim dün saat 11 de mayasını koyup bezleyip fırına koydum sabah saat 5 e kadar bıraktım mayalanmaya. 5 te buzdolabına koydum çok güzel tutmuştu böyle üstü kuruydu güzel kaymak tutmuştu şimdi baktım ki sulanmış böyle üstten kaynağına dokununca yoğurt sulu gozukuyo napabilirim biraz kendini toparlaması için  sütüm soğukta değildi sıcaktı neden böyle oldu anlamadım nasıl kurtariririm çok süt değil ama öyle istediğim katilikta da değil napabilirim erken mi acaba daha toparlarmi kendini 24 saat buzdolabında mayalansin diyolar ya acaba erken mi daha vaktini var 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili bir soru bulunamadı

378,294 soru

11,322,867 cevap

34,773 kullanıcı

...