0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızım 3 yaşını geçti kendi odasında uyuyor artık. 2.ye 26 haftalık hamileyim. Kızıma Montessori yatak almak istiyorum ama büyüyen beşik almıştık doğduğunda onu normal yatağa çevirdik şimdilik öyle yatıyor. Fazla dönen bi çocuk olduğu için orda çok rahat yatamıyor. Şimdi hem 2. Bebek için ilerde yatak koymak istiyorum yine ama şimdi bu büyüyen beşiği ne yapsam diye düşünüyorum. Satmak istiyorum aslında tertemiz kızım hiç yatmadı daha 1 haftadır yatıyor ama kimse almaz diye düşünüyorum. Saklamak istiyorum ama yerim yok ne yapsam bilemedim. Bu beşiği başka nasıl kullanabilirim yada nasıl saklayabilirim

2 Cevaplar

+1 oy
(700 puan) tarafından
Yatak için kenara takılan korkuluklar var ondan alsanız düşmeden yatabilir. Ama illaki değiştirmek istiyorum derseniz bence koyun letgo ya dolap a satılır 
(589 puan) tarafından
Korumalığı var sıkıntı düşmesi değil normal yataktan daha dar ve kısa olduğu için çok rahat değil aslında yatağı çok rahat ama yeri dar. Bide odasına iyice alışsın sevsin istiyorum bi yandan da masraf olmasamı diye düşünüyorum 2.ye yer yok odada bide
(700 puan) tarafından
Ranza alabilirsiniz o zaman , çünkü diğerine de yatak lazım olacak büyüyünce
-Reklam-
+1 oy
(4,290 puan) tarafından
Benimde öyleydi ben sattım letgoya koydum biraz uzun süre satılmadı sonra alıcı çıktı. Ben oğluma başa aldım ek olarak e bebekte yatak koruma kenarı var ondan aldım duşme tehlikesi yok 
(589 puan) tarafından
Korumalığı var düşmesi sorun değil yeri dar olduğu için geniş yatak alayım diyorum. Bide 2.ye yer yok odada. Acaba ikiside ayrı odada yatana kadar idare etsem mi yoksa şimdi alsam mı bilemedim. Bide fiyatlar da yükseliyor ilk almak istediğimde 2500 dü şimdi 7 bin oldu
(4,290 puan) tarafından
Evet fiyatlar her geçen gün yükseliyor orası ayrı. Ama iki yatak için odan darsa ilerde yine degistirmek zorundasin ona göre karar vermen lazım.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 138 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
10 cevap 119 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 2,020 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (227 puan) tarafından soruldu

410,794 soru

12,361,632 cevap

41,602 kullanıcı

Kategoriler

...