0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar benim bi gıcık görümcem var bilen bilir tam görümcedir hatta bi tık üstüdür. Kızlar biz gurbetteyiz bi önceki izinde görümcem kayınvalidem ben arabayla bi yere gidiyoduk. Arabayı Kv kullanıyodu. İlce merkezindeydik birden görümcem Ay! dedi heyecanla böyle ona döndüm o da dısarı bakıyo ama böyle heyecanlı ve telaslı dısarı bakıyo noldu acaba dedim bunu izliyorum 'beyaz gömleğini giymiş e ş ek' dedi ve cilveli cilveli güldü kendi kendine. Bir an boş bulundu ve sesli düşündü kızlar. Dışarda gördüğü beyaz gömlekliyi görünce aklı gitti. Kim kız o deyince ben kendine geldi ve bozuldu eli ayağına dolandı kızlar dışarı bi baktım bunun beyaz gömleğini giymiş eş ek diye yükseldiği genc eşimin evli barklı cocuklu cok yakın arkadası bizim nikah sahidimiz. Kime diyosun onu Emreye mi dedim şok içinde bakarak ve görümcem kem küm bi sey geveledi ağzında kafasını disari çevirip bana sırtını döndü. Cünkü yakalandı. Kızlar bu olaydan sonra ben de jetonlar düstü. Görümcem ne zaman bi sohbet ortamı olsa bu emrenin karısını ortaya atıp "koca kadın gibi, cirkin, işte zevksiz, suratsız" gibi sıfatlarla kızı kötülüyodu. Ben de sürekli içimden bu kızla ne derdi varsa kendi halinde evinde barkında kız sonucta neden bu kadar bu kızı yeriyo acaba derdim. Ama görümceme asla içimden geçenleri söylemedim cünkü arsızın teki. Bana da abisinin parası icin evlendiğimi koca parası yediğimi abisini elinden aldığımı ima ederdi. Kendisi 28 yasında. Kızlar bu kızın bu cocuğa ilgisinin olduğunu düşünüyorum. Durduk yere evli bi insanın karısına bilenmek her yerde onun dedikodusunu yapmak veya evli adama beyaz gömleğini giymiş diye yükselmek ne demek???? Sizce süphelerimde haklı mıyım? (Bu arada bu konusmaları arabada kv duymadı tel konusuyodu) 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Telefonda bile konuşuyor olsa nasıl duymaz anlamadım . Ben olsam eşime anlatırım endişemden bahsederim . 
-Reklam-
+1 oy
(19,501 puan) tarafından
Ben seninle empati yaptığımda beni ilgilendiren bir durum yok derim sadece şüphe ile ortaya böyle bir laf atılmaz atılır ise iftira olur ayrıca tut ki öyle bunu dillendirmek sana ne kazandıracak 
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Eğer sadece şüpheyse büyük iftira etmiş olursun haberin olsun 
0 oy
(1,110 puan) tarafından

Benim görümcem gibi hadsizmiş.Ben saçını eline verdim sustu oturdu aşağı.Daha da canımı sıkmadı ahahaaa:D .Onu kimseye şikayet etme kötü olan sen olursun bak.

0 oy
(14,594 puan) tarafından
herkesin günahı kendi boynuna bir şey diyemem. kimseye deme bir şey üstüne kalır doğru olsa bile

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 222 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Avokado (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevdamoficall (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,628 soru