Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Oğluma nasıl davranmalıyım ÖFKE LI BİR ÇOCUK SALDIRGAN
0
oy
484
göst.
12 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Birkullanici00
(
200
puan)
tarafından
soruldu
Yaşı 4bucuk kardeşine vuruyor bisey de int ediyor istediğini alma ağlıyor en çok bana vuruyor biri kızsın arkama geçip bana saldırıyor üzülüyorum ve çok sinirleniyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bir yerde birsey görsün oyuncak kıyameti koparıyor yerlere yatıyor huyu çok kötü uykuda bir anda başlıyor ağlamaya ayağını vura vura koltuğa bağırıyor sakinleştiremiyorum..
Küfür çok ediyor..
Nasıl davranmalıyım ne olur bir yol gösterin
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
16
Cevaplar
+2
oy
13 Mart 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Öfkesinin altındaki sebebi önce bulmak gerekir bunlar genellikle çok aşırı telefon tablet vs gibi teknolojik aletlere maruz kalan çocuklarda görülüyor şiddet küfür malesef eğer ki fazla izliyor ise onu azaltıp sizinle birlikte günlük yaşama ayak uyduracak etkinlikler ile onu sakinleştirebilirsiniz.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
12 Mart 2024
Fairytalee
(
2,603
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimkide öyle tamamen anlattığın gibi ve daha 1.5 yaşında doktor herhangi birşeyi yok diyince hocaya götürdüm bi dua yazdı sağ omzunda asılı bakıyorum o olunca gayet sanki uslu oluyo gibi geliyo bazen unutuyorum takmayı bakıyorum gene hırcın ağlak olmuş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
12 Mart 2024
Miniminnaķ
(
3,223
puan)
tarafından
cevaplandı
4 bucuk yaşında ve küfür? Sanırım bu problemler yetistirme tarzınızdan dolayı oluyor...
Karşısına gec sert bir ton ile uyar bidaha da yumuşama aynı hareketi tekrarlayınca kendince bir ceza ver mesela telefonla oynuyorsa verme ve neden vermediğini de açıkla
Mesela bugün bana vurduğun için 1 gün sana telefon yok istediğin kadar aglayabilirsin seni duymuyorum gibi
Tepinerek ağladığında da yanına otur tepkisiz bir şekilde ağlamasını izle nezaman ki duraksiyor sarıl ve de ki iste simdi konuşup anlaşabiliriz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
12 Mart 2024
Ozlmugur
(
106
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oglumda 3 yaş 2 aylık şuan .inanın aynısı gördüğü herşeyi istiyor hep ağlıyor bide bu aralar huy edindi ışık açık uyuyor geceleri. Tepki veriyor inatlasip vuruyor. Sinirleniyorum kızıyorum sonra pişman oluyorum ama sözden anlamıyor iyice sabrımı zorluyor. Düzelir insallah diye bekliyoruz bakalım mümkün olduğu kadar her istedjgini yapıyoruz zaten ama laftan anlamiyor. Sendrom falan geciyorlar heralde :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
12 Mart 2024
zelalclk
(
407
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla benim de var dört yaşında yani öyle öfkesi yok ama çok sinirlense vuruyor her zaman değil tabi ama koltukların tepesinden inmez bütün evi at koşturur gibi koşturuyor hep sıkıntıdan onunla daha çok ilgilen oyun falan oynayın belki iyi gelir dışarı sık çıkarabilirsiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Baby boyum
(
122,384
puan)
tarafından
cevaplandı
okula gidiyomu
12 Mart 2024
Birkullanici00
(
200
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır gitmiyor
12 Mart 2024
Baby boyum
(
122,384
puan)
tarafından
yorumlandı
okula baslamali arkadas edinmeli cevresi degismeli yine duzelmezse pedegog gormeli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Aşkı❤evladı⚘
(
2,291
puan)
tarafından
cevaplandı
Enerjisini atamıyor okula baslatmani tavsiye ederim anlattiklarin çoğu çocukta var buyuyecekler bı şekilde ama sen onu okula falan yazdır canları sağolsun hepsi gecer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Elizan nur
(
2,440
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz ağırlığınızı koyun babası konuşsun gerekirse yoksa böyle devam ederse daha kötü olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Citipiti
(
3,854
puan)
tarafından
cevaplandı
Enerjisini atamamaktan, bir de telefona düşkünse ondan. Artık internette çok abuk subuk akla gelmeyecek şeyler var. Oyun oynasa hep şiddet oyunu genelde. Oynamasa videolar zaten saçma sapan. Onlardan da korkuyor şiddete meyil ediyor olabilir.
12 Mart 2024
Birkullanici00
(
200
puan)
tarafından
yorumlandı
Sürekli arama butonuna korkunç şeyler yazıyor
12 Mart 2024
Citipiti
(
3,854
puan)
tarafından
yorumlandı
Ceza da verseniz sakince de anlatsanız tablet telefonda iyice kısıtlamaya gitmeden düzelmez o zaman malesef.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Meleksss
(
5,297
puan)
tarafından
cevaplandı
Sabirli ol cwza ver ve sinirlarin net olsun canim agladiginda basim agridi sussun yeterki diyip vazgecme hemen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Meryem255
(
13
puan)
tarafından
cevaplandı
Telefon izliyor mu
12 Mart 2024
Birkullanici00
(
200
puan)
tarafından
yorumlandı
Tablet telefon izliyor
12 Mart 2024
Meryem255
(
13
puan)
tarafından
yorumlandı
Ondanda kaynakli olablir bence yabas yavas azalt çok sey ogreniyorlar huy ediniyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Bir Anonim
(
442
puan)
tarafından
cevaplandı
Küfür ve bana vurma hariç hepsi var bende bilmiyorum sadece sabredip bekliyorum bakalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Mart 2024
Ballikolar
(
1,435
puan)
tarafından
cevaplandı
Dürtü bozukluğu var gibi geldi bana.
Kural ve otorite ye verdihi tepkiler nasıl?
13 Mart 2024
Birkullanici00
(
200
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızınca küfür ediyor ama yapma dediğimi yapmiyo o an sonra aynı şeyi yapıyor mesela bağırma diyorum off anne yaaa die kufur ediyor susuyor sonra yine aynı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mart 2024
Yusuf Eymen & Zehra
(
6,423
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum 5 yaşında hırçın değil ama dışarı da yada okul çıkışında hep ağlıyor bişeyler almak istiyor alıyorum ama memnun olmuyor hergün yeni bir oyumcak istiyor alsamda istekleri bitmiyor o yüzden çok yoruyor beni
Dün okuldan aldım şoka girdik bişeyler aldım ona ama o almış eline metreyi ve pili bunları al diyor almadım diye eve gelene kadar ağladı burnu kanadı dayanamadım kızdım sonrada pişman oldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Mart 2024
Misal62
(
374
puan)
tarafından
cevaplandı
Ailede onu bu hale getiren birileri vardır mutlaka 4yaşındaki çocuk küfürü nerden ögrenmiş yazık çocugun pskolojisi bozulmuş erkenken bir pedagog götürün okula başladıgında çok sorun yaşarsınız erkenken önlemini alın. Anne baba ebeveyn olarak çocukların yanında davranışlarınıza çok dikkat edin .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
676
göst.
Saldirgan oglum ❤❤
2 Ekim 2019
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
11
cevap
672
göst.
Oğluma aldığım takımlar nasıl uygun mu sizce fotoğraf li
14 Eylül 2024
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Gaygqqgyahv 65344
(
95
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
0
oy
9
cevap
217
göst.
Oğluma çatak kaşık alcam yemek yemesi için hangisi iyi tecrübe li anneler
7 Mart 2021
Diğer
kategorisinde
Yasmengungor
(
1,284
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
108
göst.
3 Yaşındaki Çocuklarda Öfke Krizleri Normal mi? Anneler Ne Yapmalı?
13 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Sevcan34
(
128
puan)
tarafından
soruldu
403,618
soru
12,092,521