0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından
Kızlar 4 günlük taze anneyim. Emziren anneler bu göğüs sancısı acısı ne zaman geçer tahminen. Göğüslerim emzirmeye tamamen ne zaman adapte olur

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah size bağışlasın inşallah 

Yani ilk zamanlar o ağrı olacak zamanla geçer çatlak mi varya da sızlıyor mu komple 
-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından
Cnm hastanede hemşire bana göğüsün çok dolup ağrı yaparsa biraz sağ öyle emzir demişti hep öyle yapıyordm 40 gün öyle devam ettik ondan sonra zaten normallesti
0 oy
(1,714 puan) tarafından
2aylik oldum valla yeni yeni adapte oluyo göğsümdeki sanci göğüsüm dolduğu zaman hala oluyo ama eskisi kadar değil sağım yap bebek ememediğini sağ yoksa sorun yasarsın
(1,714 puan) tarafından
Bide ben duşta sıcak suyla havluyu ıslatıpda koydum oda cok iyi gelmisdi
0 oy
(348 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm bir hafta sonra geçer tabi doğru emzirme şekli verirsen pozisyon değişikliği yap cnm o zaman ağrıları hemen geçer bir daha ağrısı olmaz 
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Bir aya düzelir 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
2 hafta benim canım ilk gün sütüm gelmedi zaten sonra bildiğin gogsum kanamisti hemen geçti sütüm gelince ağrı vs 2 haftada geçti ama aynı olmuyo herkesin
0 oy
(17,501 puan) tarafından
Değişir canım. Kiminde 15 20 günde kiminde 1 2 ayda adapte olur. İlk doğumumda 15 güne ağrı sızı gitmişti hiç mastit de olmamıştım. 2. Doğumum da sütüm fazla olmamasina rağmen mastit oldum 1 ay resmen ağlayarak emzirdim. Çünkü her emzirmeden sonra göğsüme sancı giriyordu kivraniyordum resmen. 3 doğumumda 2 aya toparladı göğsüm..
0 oy
(20,528 puan) tarafından
1 2 aya olur tahmini. Herkesin farklı olur. Ama sana tavsiyem bebeğin daha küçük. Göğüslerim sisse fazla sütünü rmzirdikten sonra boşalt. Allah korusun mastıt olabilirsin. İlk lohusaligimda kimse söylemedi bana. Mastıt oldum Göğsüm tıkandı  süt kesildi. Ne acı çektim. O yüzden buna dikkat et 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Banubanu (106 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 72 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Devran.Aras (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.