Kızlar ben üc yıllık evliyim esim asker ama bu üc sene icinde yasamadığım eziyet kalmadı bosanmalara bile geldik sebebi esimin annesinin ve kız kardesinin esime hastalıklı düskünlüğü ve beni bi türlü kabullenmeyisleriydi. Ben onlara kızıp yargılıyodum hala kızıyorum ayrı fakat aileyi tanıdıkca asıl suclu kim bunu anladım. Böyle bi ailede ömür gecirmek istiyo muyum bilmiyorum. Kayınbabam bildiğiniz iskele babası. Evde sadece ona pasta börek yapılsın karnı doysun temizliği yapılsın cinsel ihtiyacı giderilsin ve yatsın uyusun. Uyduruk bi emekli maası var. Ne eşine koca olabilmis ne evlatlarına baba. Eski eşinden kızı var ne arar ne sorar kızını o kızına da esim sahip cıkmıs zaten esim görüsüyo. Ergenlik cağında iki kaynım var çocukların geleceği eşimin üstüne. Ne olmak istiyolar okuyacaklar mı iyi yerlere gelecekler mi sadece eşim düşünüyo. Görümcem atanacak mı evlenebilecek mi evlenecekse kim evlendirecek yine eşimin üstüne. Kardeslerine babalık yapıyo. Sürekli onların bi yerlere gelip kendilerini kurtarmaları icin caba halinde ve esimin bu cabasına rağmen kayınbabamın evde nasılsa oğlum hallediyo diye yan gelip yatmasına katlanamıyorum. Sormuyo bile ya benim evlatlarım bu hayattan ne istiyo ne durumdalar diye bi kaygısı yok! Sabah uyanır uyanmaz bugün pasta yapmadınız mı diye boğazını düsünüyo ap tal herif! Ne kızına sahip cıkmıs peşine düsmüs ne de esimi evlat diye saymış. Atmış tüm yükü omuzlarına senelerdir asker suriyede! Hala kardeslerim nolacak diye cırpınıyo. Adama baktıkca yüzüne tükürmek geliyo icimden. Kayınvalideme görümceme esime kocaları gibi davranıyo olmalarına kızıyodum koca sorumluluğunu oğlu yerine getirirse bu kadın zaten gelinini ister mi? Onun koca vasfını zaten esim karsılıyo. Berbat bi aile. Esime kıyamıyorum ailesi icin böyle mücadele etmesi güzel fakat ben ne olcam? Benim çocuklarım olduğunda nolacak? Aynı babalığı görecek miyim yoksa kardeslerinden fırsat bulup da babalık yapabilecek mi? Kafam cok karısık