0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar bebeğimi 43 günlük lokal anestezi ile sünnet ettirdik

Batikon ve furacin verdi ben o an anlamadım ne kadar sürede bir yenilemem gerekiyor sanırım günde 2 defa pansuman dedi ama az gibi geldi 

3 Cevaplar

0 oy
(4,313 puan) tarafından
Yok canım her bez değiştirmede sürüp kapataccaksın. Geçmiş olsun iyi etmişsin küçükken yaptırmakla. Damatlığını da göstersin rabbim
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım 9 saat oldu sürekli uyuyor ama bize n’aptınız len der gibi bakıyor uyanıyo arada
(4,313 puan) tarafından
:D ohhh sefanız olsun. Bugünden sonra pek ağlamaz zaten. Benim iki oğlumun da kolay geçmişti şükür
(2,218 puan) tarafından
Muberrakt sorması ayıp oğullarının adı ne huyları nasıl ☺️
(4,313 puan) tarafından
Yunus emre biri ( felaket yaramaz)
Abdullah Yasir diğeri ( şimdilik stabil ama gümbür gümbür abimizin yolundan geliyoruz) hayrola niye sordun
(13,869 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüsünler ☺️
Bende anca bügun ikna edebildim eşimle kayınbabami 3 aylık olucaz israr ettım beni kırmamak için tamam dediler ama korkuyorum da inşallah bi sorun çıkmaz
(4,313 puan) tarafından
İyi etmişsin valla. Ne kadar erken o kadar iyi. Benim oğlanlar biri 18 aylıktı biri 23 :D çok kolay geçti elhamdülillah. Bezli bebek daha çabuk iyileşiyor. İlk gün biraz sızlanıyorlar tabi eee o kadar da olacak :) şimdidden geçmiş olsun.
(2,218 puan) tarafından
Seninle daha önce bir yorumda konuşmuştuk diğer hesabımdan ama o kadar önce yani o aralar evini.yaptiriyordun oğlun için hiç üzmez demiştin diye hatırlıyorum şimdi iyi huylu oğlan isimleri arıyorum da shsjsjsjsb sorayim dedim ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Geçmiş olsun benim bebede yarın olacak çok ağladı mi? Benimki 4 aylık korkuyorum valla çok canı acır diye. 
(19 puan) tarafından
Anestezi etkisinde sanırım çişini yaparken irkildi bi kaç defa ama hiç ağlamadı. Eve geldik ilk pansumanda biraz ağladı sakinleşmeyecek derece değil korktuğum gibi olmadı aksine diğer gecelere göre daha uysal oldu bu gece maşallah. Şimdiden geçmiş olsun
(1,749 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun♥️
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(17,424 puan) tarafından
Bizde aynı ilacı kullandık her bez açmada kullanıyordum. 12 gün önce sünnet oldu dikişler 1 haftada düştü. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,670 göst.
0 oy
3 cevap 2,194 göst.
22 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,369,960 cevap

42,358 kullanıcı

Kategoriler

...