Yıldırdı artik beni .Doktorla da görüştük.Doktor ne kıskançlık ne başka birşey dikkat etmiyor diyor.Yani kızımın bu annemdir yapma diyorsa vardır bir bildiği mantığı yok.Bu beni yıldırdı.10 yaşına girecek 3 ay sonra
Evde bir tane zoraki çalışan bilgisayar var.Seksenkere tamire gitti. Kızım açıp oyun yada birşey yaptıkca bilgisayar alev alev yanıyor ve ikinciye açınca kesin tamire gidiyor.Bu bilgisayar bana lazım.İki senedir açma kızım bilgisayarı dedim kaç kere analattim.Bir de açtığı gibi kardeşi (3 yaş) başına gidiyor diye cirim cirim kavga çıkıyor.oburku bende oynayacağım diyor ,oburku vermiyor .Beni cikdirtiyorlar.Sabah gene erken uyanıp açmış bilgisayarı.Daha gözlerimi açtım kavga ettiler.resmen kavgaya uyandım.Yapma dediğim ne varsa sürekli yapıyor.Doktor bu ne inatlaşma ne kardeş kıskançlığı çocuk dinleme gereği duymuyor diyor.Ne yapacağım ben bu çocuğa.3 senedir çocuk doğdu doğalı yüzünü elleme diyorum ve her gün bunun kavgasını yaşıyoruz.Evi 3 yasindakinden çok daha fazla dağıtıyor.Allah aşkına söyleyin kızlar ben ne yapayım? Doktora götürdüm gene olmadı.Birseyi hayır diyip bırakmıyorum dibine kadar neden hayır dedim anlatıyorum gene yok.