0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar tanışıcaz. Gideceğimiz yer 6.kat ve asansör yok. Malum İstanbul gibi bir yerde düzgün uygun kira bulmak zor. Fakat nakliyeci tasimicak. Sadece kabalara 15 bin lira para istiyor çünkü. Bizde kendimiz taşırız dedik. Eşimin arkadasinda büyük araba var. Koltukları vs onunla goturucekler. Haliyle 6.kata çıkmak kolay olmadığı için arkadaşlarını filan çağıracak. Anlayacağınız bir günde tasinmayacagiz. Ne yapmam gerekir nasıl yapmam gerekir. Şimdi toplansak komple hersey kolilense gene sağda solda kıyafet olsun tabak çanak olsun kalacak. Var mi bir fikri olan nasil kolay taşına bilirim. 

7 Cevaplar

0 oy
(134,009 puan) tarafından
bende bekliyim surda
2 aya gidiyom
(12,764 puan) tarafından
Hadi hayirlisi olsun. Bizde 20 gun 1 aya insallah
toparlandinmi
(12,764 puan) tarafından
Mutfagi oyuncaklari salonu konsolun icindekileri falan bide cpcuklarin yazliklarini buyuk kiyafetleri topladim gunlukleri kaldi. Yatak odasina giricem insallah :D
tarafından
Bizim haftaya
-Reklam-
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Canım oraya asansörlü araba şart. İmkansız taşımanız. 
(5,464 puan) tarafından
E gece gelecek zaten canım taşıma.
tarafından
Ama ses çıkmaz mı
(5,464 puan) tarafından
Hayatım çıkar da ona birşey diyemezler. Caddelerde falan taşınanlar nasıl taşınıyor sanıyorsun. Gece belli bir saatten sonra geliyor asansör
tarafından
Ama bizim şu an asansör e verecek bir bütçemiz yok. 48 bin lira verdik elimizde 4 bin kaldı. Oda çocuklar yardım ederse yemek filan alırız dedik
(5,464 puan) tarafından
İşiniz zor o zaman. Allah yardımcınız olsun
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Sizde yardım edeceksiniz 15 mi vereceksiniz çok deilmiiii ozmn
tarafından
Nerde oturuyorsunuz
(8,348 puan) tarafından
Konya Ereğli canım
tarafından
İstanbul sultangazi bizim
(8,348 puan) tarafından
İnsaf vicdan kalmamış valla kimsede
tarafından
Hepsi böyle. Hiç birinde kalmamis
0 oy
(4,533 puan) tarafından
6 kat taşımak bütün eşyaları baya zor. Koltukları yatağı falan hepsini söküp taşımanız gerekir, çünkü diğer türlü taşırken binaya da zarar verme ihtimaliniz yüksek. Büyük eşyaları götürün önce söküp, evde birleştirsinler. Sonra mutfakta az kullandığın eşyaları götür, yerleştir. Aklıma gelen sadece bu. 
tarafından
Mantıklı. Önce büyük esyalar gitsin. Zaten herseyi parça parça sokucez
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Ay Allah kolaylik versin ya bende tasiniyorum ama nakliyeyle gidecegim sükürki. Ben mutfagimi topladim sadece gunluk 1 takim cay bardagi 1 takim su bardagi gunluk yemek tabaklarimi bide catal kasik biraktim gerisini topladim bide tencereleim duruyo 3 4 tane. Yatak odasindada 2 takim nevresim banyoda 2 havlu cocuklarin giymediklerini falan hep topladim. Sadece gunlukler kaldi. Herseyi koliledim. Kac gunde gideceksiniz oda onemli. Bence mutfagi dedigim gibi yap. Gerisini goturun yavas yavas. Yatak odasida ayni sekilde. Mobilyan kalsin yani. Sonra yataklarinizi kurarsiniz 1 gunde yatmaya yer olsun yeter ilk basta. Hemen serer yatarsiniz. Gunluklerinide goturmus olursun hem mutfak derdinde rahat olur
0 oy
(782 puan) tarafından
Ev bulursam yakın zaman da ben de taşınacam inşallah ilk başta evi temizleyip yavaş yavaş bir oda oda taşıyacam bir gün mutfak malzemelerini götürüp onları yerleştirecem ikinci gün kıyafetleri en son da bütün ev gidecek ama  ben müstakil eve geçiş yapacam 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Asansör mu diyorlardi varya tasimacilarin kullandığı ondan kiralayın sadece aşırı derecede zor olur o kadar insanın canı çıkar ve yemekti caydi ikramdi zaten onun parasını bulur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 487 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 154 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zxcv (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 348 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.