Bugün tam 40 gün oldu doğum yapalı daha doğum yaptığım gün bebeğimin bir tarafını sıkmışsın gibi ağlıyordu hiç durmadan 5 saat ağladığı oluyor ilk zamanlar günlük 4 saat uyurken şuan 24 saat içinde sadece 2 saat uyuyor oda gece günün ve gecenin diğer kalan tüm zamanında surekli ağlıyor. İlk zamanlar dünyaya adapte olmamıştır dedim ama gittikçe daha da kötüleşiyor. 3 kere özel hastaneye 1 kere devlet hastanesine götürdüm kendi doktoru pipisinin ucu dar o ağrı yapıyor olabilir dedi ertesi günü sünnet ettirdik. 5 çeşit gaz damlası kullandık gazı vardır diye yok hiçbiri çare olmadı. Altını açarken bebekler mutlu olur normalde benimki daha Altını açmaya kalmadan susmadan ağlıyor 2 yaşında bir oğlum var bu şekilde ikisine yetemiyorum diye ailemin yanına memlekete geldim ama burda bile 6 kişi yenidogan bebeğimi susturamiyoruz ne gece var ne gündüz 40 gündür hergun 2 saatlik uykuyla direniyorum bu bir süreçtir dedik yok ama daha da kötüleşiyor kan değerlerine bakıldı röntgen çekildi yani anlamıyorum problem neresinde Allah rızası için başından böyle geçen var mıdır. Daha bebeğimi kucağıma alıp sevemedim bile surekli ağlayan bir bebek ve surekli susturmaya çalışan bir anne olmak dışında birşey yapamıyorum. Herkes bunun normal olmadığını bir çare aranması gerektiğini söylüyor normal değil zaten bende biliyorum ama ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum doktorsa doktora götürdüm, dayimlar hoca rica ettim çocuğa nazar duası ve bazı süreler okudular çeşit çeşit gaz damlaları masajlar,banyo kiraz çekirdeği hiçbiri fayda etmedi