+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından

image

hadi kalkın spor yapın. Ramazan da olsa sporumu ve yürüyüşümu aksatmamaya çalışıyorum.

İftara 2 saat kala 1 saatlik yürüyüşümu yapıyorum. İftardan sonrada sporumu yapıyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
(13,899 puan) tarafından
Maşallah canım bol eksilerin olsun. Az önce gitti misafirler küçüğu  yikayıp yatırdım buyuğu yıkadım bklm ne zaman uyursa hanımefendi ☺️

Altıncı aya kadar sabr bende başlayacam davul gibi oldum 
(1,142 puan) tarafından
Gel canım gel benim çok daha yolum 6. Aydada buluşuruz  hshsjs
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben temizlik yaparak atıyorum iftardan sonra :D

(1,142 puan) tarafından
1 çocuk var canım bende o kadar kirlenmiyor evim çok şükür. 2 güne supuruyorum. Haftada birde halı kilim kaldırıp dip köşe temizliyorum. Banyo tuvalet elim her daim üstünde o yüzden isimde çok olmuyor
tarafından
1 öocukla benim evim Allah a emanet oluyor :S
0 oy
(1,119 puan) tarafından

Sprora gerek yok bacı gel yer degistirelim senle olsun bitsin mesle sadce kiloysa:D:silly:

(1,142 puan) tarafından
Ah ah nerde o günler. Eski hallerimk özledim bir kavusahim bende böyle diyeceğim
(1,119 puan) tarafından
İnşallh inşallh vallh ama benmi çok zayıfım kilolu olanalr çok kiloluyuz derler mesle kimi balık etli diyelim gayet idel kiloda derler ay çok kilolyuz Allah hala diyorum bendemi terslik var artk şimdi hamileyim ne aldysam şimdi alrm zaten ilk 3 ay hepsni olandı verdim eşimde vermek istyo boğazı durdursa ablmda çok aşırı kilouydu 2 ci çoğunda çok aldı bu sene azm eti baya verdi vallh 70e düştü en son azm önemli eşimde hayretle diyir ah bende azm edip kafda bitirsem
0 oy
(3,312 puan) tarafından
İftara iki saat kala felç gibi yatırıyorum kız ne sporu 
(1,142 puan) tarafından
Çok şükür nazar değmesin benim bu ramazan çok kolay geçiyor. İnşaallah hep öyle olur
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Ay eski ramazanlar her iftar sonrasi dolu dolu gecerdi mutlaka biyere gidilirdi yürüyüşe çıkılırdı
(1,142 puan) tarafından
Yaza denk geliyordu iftardan sonra ailece çıkıp bir dondurma alıp yiyorduk cocujlar parkta oynuyordu. Sahura kabar sevgiliyle mesajlasiliyordu .Sevgiliyle iftar açmak için aileye binbir türlü bahane uretiliyordu bak şimdi bende özledim
0 oy
(12,953 puan) tarafından

Ay ben ya simdi yaptim oturdum :woot:

0 oy
(4,901 puan) tarafından
Aksama kadar ev işinden ymeketen temizlikten 1 dk oturmuyorum ki.. Bugünde misafir vardı. İnanır işin adım atamıyorum dizlerimin ağrısından ölüyorum kılom da gıtmıyo az da yerim oysaki
(1,142 puan) tarafından
Kolay gelsin canım. Benim davet edeceğim çok bir kişi yok. Annem görümcem eşimin arkadaşları onları da haftaya çağırmayı düşünüyorum
(4,901 puan) tarafından
Sagol canım.. Beslenmen nasıl cnm keşke bende verebilsem
(1,142 puan) tarafından
Sahur 2 yumurta 1 meyve 5 zeytin veya 1 tam ceviz 2 dilim tam buğday ekmeği ama ben 1 dilim yiyorum ve bol yeşillik

İftar 1 bardak su ile orucumu açıyorum. 1 kepçe çorba içiyorum. Sonra 90 gram köfte/et veya 12p gram tavuk veya 200 gram balık. 2 kaşık pilav /makarna veya 1 avuç içi kadar pide. 2 kaşık sebze yemeği

Ara öğün 1 meyve 1 bardak kefir 2 kaşık yulaf ile smoothie yapıp içiyorum
(4,901 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim Canım zahmet ettin
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Yarın ben de başlıyorum tekrar canım. 2 haftadır aşırı saldım hem diyet hem spor
(1,142 puan) tarafından
Canım salmak gibi bir lüksüm yok bu sefer büyük oynadım inşaallah hedefe kadar tam gaz giderim.
(4,406 puan) tarafından
Benimde yok hangi cesaretle saldım bilmiyorum ramazan geldi hamurişleri tatlılar felaket yedim tartılmaya korkuyorum
(1,142 puan) tarafından
Aslında yapmasan canım isteyip ye yemezsin. Haliyle akşama kadar aç kalıyoruz. Her şeyi canımız istiyor. Ama evde olmazsa nasıl yiyeceğiz değil mi. İnan bana 4 gündür deli gibi güllaç istiyor canım. Ama haftadaa 1 defa sütlü tatlı hakkım var. Onuda ailemi iftara çağırınca kullanayım diye yemiyorim
(4,406 puan) tarafından
Valla o kadar haklısın ki yapmamam lazım bu aralar motivasyonum çok düştü habire yapıyorum yiyorum
0 oy
(8,131 puan) tarafından
2 çocukla yapıyorum diye düşünüyorum yeterince sporumu sjjsjs
(8,131 puan) tarafından
2 3 kilo verdim bile şimdiden

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (12,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,142 puan) tarafından soruldu

412,199 soru

12,408,646 cevap

44,722 kullanıcı

Kategoriler

...