Kızlar yeni bir yere taşındım bir iki arkadaş edindim fakat benim gözüm bunları tutmadı hiç yani evine girdim bir defa ev pislik içinde gördüğünüz tüm pis evleri unutun ben öyle yaptım her yer leş içinde kadınim bir tane bebeği var kadının sitedeki herkesle arkadaş önüne gelene kahve ismarlar ....yani sadece pis olması değil burada samimi olduğu biri ile birbirlerine geçmişler o ona demiş başkalarını içeri alıyo bu kadında da diyor bana iftira atıyor kendisi başka erkeklerle konuşuyordu yanımda...yani yarın kafasına yatmasına bana da iftira ayarlar diue korkuyorum bende uzak durmaya karar verdim işin kötü yanı kadının evi tam parkın önü giriş kati
Az önce de geldim selam verdi oruç musun gel kahve iç dedo değilim dedim hasta olduğum için dedi yoo dedim almiyim ya biraz kalp çarpıştı yapıyor dedim öyle kızların yanına geldom yüz vermedim o da yanıma gelmedi anladı galiba yani yanlış mı yapıyorum doğru mu bilemedim yaşam tarzı hiç bana uymuyor tabiki kendi bileceği birşey ama evinde biralar şampanyalar çok şaşırdım siz olsanız ne yaparsınız