Aslında gerçekten yeni bir ortama girince ifade edememiştir belki kendini ondanda olmuş olabilir başka grup da deneyebilirsiniz anlat bol bol böyle yapılmaz bak ben senin annenim onlar arkadaşın vurulmaz vurmak yanlış vs gibi şeyler bol bol anlat aklına sindire bilirsin
Bizimde mesela oyun evi çıkışı oyuncak eve götürcem diye tutturmasi vardı anlata anlata sindi beynine bunlar bizim değil burası herkesin bu oyuncaklar senin değil eve götüremeyiz diye üç beş kere eve dönerken ağladı oyuncak eve getireceğim diye sonra anladı öyle olmayacağına alıştı ,anlatarak çözebilirsin belki canım çünkü eğer gerçekten hırçın bir cocuksa hani ilerde anaokuldada vs sorun olur şikayet gelir diğer velilerden sen şimdiden anlat, bebeğini bol bol sosyallestir bol bol anlat vurulmaz kardeş bak güzel güzel oynayın gibisinden sonra oyuncaklari almak isterse sırayla oynamayı ogrete bilirsin oyuncak diğer çocukların elinden almak içinde vuran çocuklar olabiliyor çünkü öyle öyle öğrenir canım ,bizimkide oyun evinde iyi ,oyun evinden çıkınca eve dönerken eve oyuncak götüremiyorum diye yollarda yerlere yatıyordu unuttu, ben anlata anlata unutturdum