Koltuğuma süt döküldü yazmıştım buraya zaten. Çokça sildim ama asla koku gitmedi , koltuk yıkama çağırdım.. koku yine gitmedi... Bundan sonra artık birkaç seçeneğim var ve hepsi zahmetli ve pahalı sizce hangisini yapayım?
1) Koltuk yıkamacı ısrarla çağırmaya devam edeceğim 900-1500 civarı para istiyorlar ve süt dökülen koltuğunu 10 kere bile yıkayıp kokudan kurtulamayanlar varmış, kendimi bu bilinmezliğe mi atayım....
2) Würt diye alman markası var araç içi koltuk temizleme, insanlar memnun ancak akışkanlığı yokmuş satışında yazıyor, acaba yüzeyini onunla silince altındaki süngere kadar etki eder mi bakteri öldürmeye, satın almaya denemeye değer mi 230₺ falan fiyatı ( avantajı kendi aracımda da kullanabilirim, dezavantajı nubuk koltuğumun kumaşına zarar verir mi soru işareti, nubuğun oturma yerlerinin deseni silindi hafiften eskidi ama abartılı dikkat çeken zarar vermesinç istemem yanma renk değişikliği gibii)
3) Gözümü karartıp arka taraftan dikişleri sökeceğim süngeri foşur foşur yıkayacağım dev leğenlerle koltuğu devirip ( dezavantajları koltuk L koltuk ayrılsa bile parçası yıkama sırasında hata eksiklik olması parke ıslanması şişmesi riski, ya da antreye mi taşıyıp yapsam.., koltuğu açınca neyle karşılaşacağımı da bilmiyorum)
Son seçenek hepsini yapmak....;((
Sizve ne yapayım