Kızlar ben yeniyim aranızda Merhaba öncelikle herkese hayırlı ramazanlar... Biraz daraldım icimi dökmek istedim. Ben 34 yasındayım bi oğlum var. Üvey anne elinde büyüdüm öz annem hayatta olmasına rağmen. Annem babamı aldatınca almanyaya kacmıs ben babamla kalmısım, sonra da annem döndüğünde beni anneme vermemisler. Üvey anne evinde şiddetle büyüdüm kemiklerim bile kırıldı. 18 yasında babama mektup bırakıp annemin yanına baska sehire kactım üvey annemden kurtuldum. O günden beridir babamla görüsmeyiz. Beni hic arayıp sormadı. Evlendim cocuğum bile oldu hicbirinde babam yoktu. Onun benden ayrı üvey annemden 4 cocuğu daha oldu. Benim defterim coktan kapandı .. bi kızı da var kızımm diye sesleniyomus öyle dediler... Kardeşlerimden biriyle aram iyi gider gelir arar sorar sağolsun. Babamdan görmediğim babalığı gördüm ondan üvey annemin çocuğu da olsa. Kızlar simdi duydum ki üvey annem ben babamın evinden miras payı almayım diye evi cocuklarından birinin üstüne yürütmek istiyomus. Ama zaten ben babamın bir kuruşunu bile istemem ki. Yıllarca beni aramamıs sormamıs adamın evinin arsasının pesine mi düseceğim gerçekten? Benim durumum cok iyi Allaha sükür kendime ait evim arabam var metropol bi sehirde lüks bi yerde yasıyorum. Bi mal mülk aldıkları zaman özellikle babamın üstüne yaptırmıyomus ki ben pay alırsam diye.. Yıllardır uzaklardayım zaten babamı görmüyorum buna rağmen bu mal mülk kaçırma çabaları ağrıma gidiyo. Ben talep bile etmedim. Hakkım olanı zaten reddedicem. Üvey annem telasa düsmüs simdiden olurda miras kendi çocuklarıyla beraber bi de bana kalır diye. Geberesice gebermedi bi diyomus benden icin :)) Size icimi dökmek istedim kızlar böyle bi hayat