Evet kizlarr 37+6 dogumum basladi erkek cocuguydu. Sabah sancilarim basladi 4 te normal adet sancisi gibiydi kendime aaa iyi boyleyse raht olur diye kendimi avutuyordum. Ahh ahh basima geleceklerden haberim yok :)) neyse 7 ye kadar evde oyaladim evde suya oturdum acilmam hizli olsun diye dogumum hemen olsn diye. Sicak su doktum karnima sancimi birazini suda cektim hafifti tabi ama rahtliyordum . Adet sancisi cok agrili olanlar bilir tamda o agriydi. Neyse artik siklasti snci.07:30 hastaneye girisim oldu sanciyo kontrl icin cihaza baglandim 3 cm acilmam vardi 4 saat evdeydim halbuki cok acilmam vardir saniyordum . Neyse tek odadaydim dogum odama alinmamistim ama sancimm okadar cogaliyorduki artik dusa grdim hastanede her sanci grdgnde sicak suyla hafifletiyordum kessnlikle bunu yapinn aciniz hafifliyor 17 saaat boyuncaa sancii cektimm ve o kadar tarifszki. Herkes iki saat sanci cekip dogum yapti bn daha doguramadim kendim sancim vardi . Doktr suni verlim hizli olur dedi bn 4 cm acilmam vardi yok dedimm keske kabul etseydim 17 saat sanci cekmezdimm sancim uzunduu suni alsadim hizlica dogum olurdu bu kadar eziyt cekmezdim ama oldu. Siz bnim yaptigimi yapmayin.:)) Hernyse zar zor acilmam 8 buldu ama hala dogumum olmadi artik dayanack gucum yoktu ebe sen ikin bn geliyorm doktrla dedi gtti her sanci geldiginde ikin dedi ve nihayt 9 oldu . Dogumda kolay oldu sanci her geldiginde ikin dedi doktor ama yarida birakma dedi ve guzel ikindim 6 dk surmedi bebegim geldii dogumm en basitii onemli olan sanci benim yaptigimi yapmazsnz dogumunz daha kolay gecebilir korkuttysam ozurdilerim ama yardimci olacgim ve yaptigim hatalari gorun istedimmm guzell dogumlara.
Bende 14 saat suni sancı cektim ilk oglumda canim inan suni sancı daha zor.
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
1,502,382 soru
24,530,901 cevap
359,954 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın