Valla bizde o durum yok aksine kaynanam k.pederim kocam hepsi ben hamileyken hep dua ettiler bana benzesin diye
Misafirler sanki biraz suratlarını morarttı kaynananların çocuk sağlıklı olsun da kime benzeyeceginin bir önemi yok sonuçta severek evlendik genel olarak
He dee daha iyi ne gzuel babsina benziyor başka kime benziycekti bababsi sonuçta belki sana gıcıklık olsun die seni deniyor sanki tavrı ne olur die sende öyle de analsin gıcık olmadgini ne diycek ne kdar desede desin annesi sensin neticede dekki babbasi tabi benzemesinmi of böyle insan İçinde dedgim dedik gibi yapan Kaynanalar sinir oluyorum
Kayınvalidem de hep ay aynı oğlum derdi doğduğundan itibaren, çocuğun tüylerini bile kendi tarafına benzetirdi düşün . Hiç umursamadım, çünkü çocuğun bana benzediği çok net belliydi. Artık kendisi de kabullendi uzun süredir küçük rlm diyor kabul etti. Hiç umursama, kime benzerse benzesin boşver yani. Babaya da benzese, anneye de benzese değişen bir şey yok.
Yazıyı okuyana kadar anam ağladı
Boşver aynısı bende de var oğlum babasına çok benziyor çok azda olsa bana da benzer biri annesine de benziyor dedi mi o gün sürekli babasına benziyor diyip durur öyle sever hahahh benim zaten hoşuma gidiyor babasına benzemesi ama sanki ben kıskanıyorum babasına benzemesini istemiyorum gibi bende evet babasını seviyorum iyi ki başkasına benzemedi babasına benzedi diyorum susuyor
410,339 soru
12,340,422 cevap
39,629 kullanıcı