0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

22 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Sana benzemesin de kime benzerse benzesin su konu da artık kapansın de net bir dille açmaz bir daha 
(1,719 puan) tarafından
Ahahahahajsjsjsjshahah valla cok fenasin aaa ,:D çok iyi cevap valla da boyle diyecem damarıma bastırırsa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bizde o durum yok aksine kaynanam k.pederim kocam hepsi ben hamileyken hep dua ettiler bana benzesin diye :D

Misafirler sanki biraz suratlarını morarttı kaynananların :angel: çocuk sağlıklı olsun da kime benzeyeceginin bir önemi yok sonuçta severek evlendik genel olarak 

(1,719 puan) tarafından
Aynen öyle. Ama misafirler iyi morartdılar hahah
0 oy
(1,120 puan) tarafından

He dee daha iyi ne gzuel babsina benziyor başka kime benziycekti bababsi sonuçta belki sana gıcıklık olsun die seni deniyor sanki tavrı ne olur die sende öyle de analsin gıcık olmadgini ne diycek ne kdar desede desin annesi sensin neticede dekki babbasi tabi benzemesinmi of böyle insan İçinde dedgim dedik gibi yapan Kaynanalar sinir oluyorum :angry:

(1,719 puan) tarafından
Aynen yaaa oyle ben benziyor desemde yine beni deniyo gibi ustune bastiriyor ama misafirlerde iyi cevabini verdiler hahah fakat yine kapanmuyo cenesi
0 oy
(3,103 puan) tarafından
Bana dediginde sana benzeyecek degil ya babasına benzeyecek.deidm.ywdi.yabanciya mi benzeyecekti 
(1,719 puan) tarafından
Eşinin yanindamı dedin peki
(3,103 puan) tarafından
Evet , herkesin bir sınırı var
(1,719 puan) tarafından
Ne dedi eşin peki? Benimki anasına bisey dedirtmezde
0 oy
(4,536 puan) tarafından

Kayınvalidem de hep ay aynı oğlum derdi doğduğundan itibaren, çocuğun tüylerini bile kendi tarafına benzetirdi düşün :). Hiç umursamadım, çünkü çocuğun bana benzediği çok net belliydi. Artık kendisi de kabullendi uzun süredir küçük rlm diyor kabul etti. Hiç umursama, kime benzerse benzesin boşver yani. Babaya da benzese, anneye de benzese değişen bir şey yok. 

(1,719 puan) tarafından
Tüylerini bilemi :D :d.d.d daha neler evet ne değişiyorki
(4,536 puan) tarafından
Tabi onların tarafı gibi kıllıymış :D Sonra dökülünce tüyler tabi :))))
(1,719 puan) tarafından
Hahahaha :D (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)sorsaydin ya hani simdi kime benziyo diye sizin tüyler kadar sağlam değilmiş galiba
0 oy
tarafından
Babasına benziyor dıyenlere eşimi seviyorum hep ona baktım o yüzden benzedı ve çok mutluyum benzediği için diyorum. . öyle söyle her seferinde

Gurur duyuyorum eşime benzediği için
(1,719 puan) tarafından
Ay faydası nedir yahu sırf bana benzemediyinden ne kadar mutlu oldugunu vurguluyo
tarafından
Bilerek sende öyle dersen gıcık olur söylemez ama
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Kaynanamda kayınbabamda o huy yoktur ama akrabalarında var bende onların yanında gidip gelip anasının oğluuu diye seviyorum :D
(1,719 puan) tarafından
Hahahahaha:D
0 oy
(3,449 puan) tarafından
Uf ne kadar boş insanlar var gerçekten bu Türk kaynanaların %90 kıskanç ve fesat. Bi kızım var Allah var yüz şekli göz rengi burun şekli bana benziyor kaynanam da birkaç kere dedi anneye benziyor diye eşime hiç benzemiyor  çünkü bebeklik resimlerini de gördüm hiç alakası yok gerçekten 
0 oy
(863 puan) tarafından
Ayy sinir bozuyor işte aklı.sira kocasına aşık kadınlar kocasının aynısını dogğururmus de kocanın yanında daha demez sjsj
(1,719 puan) tarafından
Hahajajaajja
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Benim oğlan babasının kopyası diyo herkes bi burnu bana benziyo. Mesela hastaneye çarşıya gidiyim gördüğüm yabancı insanlar direk şey diyo sana benzemiyo heralde babasına benziyo ama burnu aynı sen diyo. Kaynanam direk yok yok burnu dedesi diyo. Benim doğurduğum bebe hiç biyeri zaten bana benzememiş bırak fındık kadar burnuda bana benzesin noluyo sanki. Çok sinirim bozuluyo buna
(1,719 puan) tarafından
Aaa şuna bak yaaa yuhh . Peki şimdiye kadar hiç cevap vermedi mi
(2,277 puan) tarafından
Her seferinde sen sus diyorum ama bidahaki seferinde gene aynı devam ediyo ısrar ve inatla :D
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Kime benzeyecek ya anaya ya babaya Herhalde derdim sert tepkili dense uzatmazlar bnm oğlanlar aynı ben babayla alaka yok sülalede benzetecek kişi arıyor kaynana anası işte bazen sakız gibi uzattılarmı sinir oluyorum 
(1,719 puan) tarafından
Uzatiyilar bunlarda sakiz gibi
0 oy
(678 puan) tarafından
Kaynanalara göre torunlarını sadece babaları yapıyor çünkü.gelinin hiç bir işe yaradığı yok çocuğu sadece oğulları yapıyor.o yüzden huy,benzerlik herşey babaya çeker neden?çünkü sadece babası yapmış
(1,719 puan) tarafından
Aynen aynen valla
0 oy
(731 puan) tarafından

Yazıyı okuyana kadar anam ağladı:D

0 oy
(2,864 puan) tarafından
Kizim dogdu tamamen babası yani bu kadar olur babası doğurdu sanarsiniz yani ama büyüdükçe biraz daha bana benzemeye başladı az da olsa. Neyse benim bununla bir sorunum yok ama her gördüklerinde herkes babası da babası diye diye beni bu durumdan iyice soğuttular yani

Şimdi de babası başladı aynı ben sotle boyle diye o da başlayınca iyice giciklandim bende. Normalda başlarda hiç sorunum yoktu yani bu durumla ama el birliği ile huyalndirdillar beni 
(1,719 puan) tarafından
Aynen biz bunu sorun etmiyoruz ama resmen insani durduk yere kişkurrio rahat oldugundurumdn ne dereceye getiryolar
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ay benim kaynanamda ben hariç herkese benzetir he he diyip geçiyorum gereksizler işte boşver 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Cocugum dogdu ayni ben yani. Kaynana aman degisir bu dedi. Babamda degistigi kiside babasi olur en fazla nolacak dedilerdi. Bi daha agzini acamadi
0 oy
tarafından
Senin kayınvaliden yine iyi eşine benzetiyor. Benimki kızımın herhangi bir şeyini amcası gibi diyip duruyor. Yok amcası gibi çorbayı seviyor. Amcası gibi sinirli vs şeyler. Ben de her dediğinde hayır annesi gibi benim kızım diyorum. Sinirleniyorum çnkü eşimin abisi bekar 43 yaşında ve evlenmeye niyeti yok. Sanki kızımı kendi çocuğuymuş gibi görmeye çalışıyor. Kızım daha emeklemiyor eşimin abisi diyor ki biz üçümüz emeklemeden yürümüşüz bu da öyle olur diyor. Üçümüz dediği de kendisi eşim ben. Yani o ne alakaysa sinirimi bozuyorlar. Bu arada benim 2 tane de ablam var ama ne hikmetse üçümüz diyor yine aklıma geldi sinirlendim. Bu erkek tarafı sıkıntılı oluyor sanırım
(1,719 puan) tarafından
Oha bee amca neymiss. Sende dayisina benziyo deseydin , varsa erkek kardesin falan.
0 oy
tarafından
Sende deki babasına benzemesinden rahatsız olsaydım onunla evlenmezdim babasınada  benzer banada benzer konduramıyorsan konuşma de bide aynı şey bizdede var kayınvalsım eşimin üvey annesi arada kan bağı olmamasına rağmen bana benziyor diyor :d
(1,719 puan) tarafından
Yuhhh hahahaba:D.d..d.
0 oy
(538 puan) tarafından
 Benim kizimda ilk dogdu ayni bendi ama hep eşime benzesin istedim kaynanm ayni sen diyordu ama alay ederk küçumser gibi simdi eşime benzemeye başladi sdece gözler ben bir akrbasi dedi ayni annesi cok tatlı küstu bildigin neresi benziyo ayni oglum görseiz varya tribe girdi bende diyorumki evet iyki babasina benzyor ben oyle istedim hep onlami ugrascam desin dursun ilk dogdugunde kucagima alinca bile dikenler batardi kiskaniyordu kavga ettik lahusayken konusmadik 1 y fala sonra kendu aramaya başladi kizim 1 yasina gircek daha bir hevesenip corap alip gelmedi en iysi münakssaya girmemk onu anladim ve sen annesisin o desin sanada benzer babaasinada cok garipler insanlar 
(1,719 puan) tarafından
Hakksın ya valla ugrasmaya değmez onlamı uğracazda ama sırf beni gıcık etmek için soyluyo benzesin ya ben bundan rahatsiz değilim ki, ama beni rahatsız edecek tarzda konusuyo beno gıcıklandırmak icin
(538 puan) tarafından
Emin ol hepsi ayni benmkide bilerek yapiyor sanki bir oglu guzel bi maymunuz oyle hissedryor afedersin ama takmiyorum artk anasi benim sadece Babannesi
(1,719 puan) tarafından
Aynen valla takmamak daha iyi yoksa onlar bunla bizi iynelediyini zann ediyo bizde sinir oluyoruz bosuna
(538 puan) tarafından
Evet canim en iysi cevap bile vermemk bn artik evrt anne ayni babasi yapiyorum sususn diye  :)
0 oy
(2,589 puan) tarafından

Boşver aynısı bende de var oğlum babasına çok benziyor çok azda olsa bana da benzer biri annesine de benziyor dedi mi o gün sürekli babasına benziyor diyip durur öyle sever hahahh benim zaten hoşuma gidiyor babasına benzemesi ama sanki ben kıskanıyorum babasına benzemesini istemiyorum gibi :D bende evet babasını seviyorum iyi ki başkasına benzemedi babasına benzedi diyorum susuyor 

İlgili bir soru bulunamadı

410,339 soru

12,340,422 cevap

39,629 kullanıcı

Kategoriler

...