0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından
Mercimek corbasi

Taze fasulye

Tavuk sote

Pilav

Salata

Kedidili tatlısı

Bunlari dusundum sizce nasil ? yaklasik 12-13 kisi olacak .onerilerinize acigim farkli seyler de fikir verebilirsiniz

10 Cevaplar

+1 oy
(5,203 puan) tarafından
Taze fasulyen etli mi yoksa zeytinyağli mi canım ona göre tavsiye vereceğim 
(360 puan) tarafından
Zeytinyağlı canim
(5,203 puan) tarafından
O zaman tavuk etiyle fasulyeyi sulu yemek olarak yap canım daha bereketli olur,diğer türlü sadece tavuk sote yetmez, tavuklu fasulye yemeği, pilav salata, mercimek çorbası,kedi dili tatlısı bu şekilde daha güzel olur,ama suluyemegin tavuklu fasulye olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Meze eksik canm . Havuç tarator patlıcan salatasu rus salatası bunlardan yapabilirsin
(360 puan) tarafından
Anladim canim teşekkür ederim yapacagim mutlaka
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Tavuk sote yerine sulu kofte firinda tavuk pilav yap bide havuc tarrtor daha bereketli olur sanki
(360 puan) tarafından
Koftede iyi degilim ondan tavuk yapayim dedimmeze mutlaka yapacagim ama
(5,345 puan) tarafından
Sulu koftede ne var kiz un yumurta kiyma baharat.d
(360 puan) tarafından
Ben bi turlu tutturamiyorum dagiliyor yapasim gelmiyor o yuzden :(
(722 puan) tarafından
Dağılmaması için el kadar tavuk göğsünü blendirda çek kıyma gibi bulguru yarım ölçü kat . Asla dağılmaz ve harika olur kim yediyse bagildi bugune kadar. Köfteler tok tok oluyor canım çekti
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Meze eksik.bir de dolma olsaymis keşke çok kalabalıkmis ya.
(360 puan) tarafından
Esimin tarafi aile apartmaninda yasiyor birini cagir birini cagirma olmuyor mecbur hepsi gelecek benim ailem de olunca kalabalik oldu hepsi aradan ciksin :D meze yapicam herkes o eksik dedi
0 oy
tarafından
Valla bende cagricam da ne yapsam nasıl olsa bilemedim ya..
(360 puan) tarafından
Olur gider :)
0 oy
tarafından
Tavuk soteyi patates püresi yapıp ustunede koyabilirsin bı de meze yoğurtlu birşeyler eklersen gayet güzel olur canım 
(360 puan) tarafından
Anladim sizin dediğiniz aklima daha cok yatti oyle yaparim buyuk ihtimal
tarafından
Aynen canım tabakta daha dolu duruyo güzel oluyor :)
(360 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Canim taze fasulye yerine kurufasulye ya da nohut olabilir. Hatta guvecin varsa onda sunarsın guzel duruyo. 

Ortaya da doyurucu bi meze olsa iyi olur. Tabi kucuk bebegin,cocugun varsa bisey diyemem. Ben bebegim kucukken hazir manti yapardim. Sarma,dolma,iclikofte ,manti olabilir. Bi de yogurtlu bi meze ekleyebilirsin ,kuru cacik,havuc tarator gibi ya da yogurtlu brokoli.
(360 puan) tarafından
Gayet aciklayici yazmissiniz teşekkürler:)
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Tavuk sote yerine fırına tavuk patates mi atsan acaba, gözüm fırında bir yemek aradı. 
(360 puan) tarafından
Olabilir canim dusuneyim bi
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Tavuk sote yerine musakka felan olsa fırın yemeği yada.baska bişe daha iyi gerisi iyi canım 
(360 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Börek  ve meze eklesene güzel olur
(360 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 276 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
8 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
6 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
28 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Dmraysegul (615 puan) tarafından soruldu

410,872 soru

12,364,112 cevap

41,808 kullanıcı

Kategoriler

...