Selam kızlar Bu kişiyle 3 yıl ilişki yaşadık ve 2 yıl ayrılıktan sonra yeniden barıştık. Bu kez eskisi gibi değil harika anlaşıyoruz ve ayrı kaldığımız zaman zarfı bize çeki düzen vermiş gibiydi. Bu kişi senden ayrı kaldığım zaman boyunca hiç ilişkim olmadı filan dedi bana ısrarla. Ki buna da takılan biri değilim aslında şöyle ki hayatında ben yoktum ben yokkenki durum da beni ilgilendirmez diye düşündüm. Neyse ben Instagramdan bir şeye bakacaktım kendi hesabım beni zaman yönünden çok oyalıyor diye kapattığım için ondan hesabını istedim ve şuan veremem şuan asla olmaz biraz bekle özelim var (arkadaşlarıyla özeliymiş) onları temizleyip veririm filan dedi. Aslında hesabında takip ettikleri ve takipçilerinde hiç yabancı kız yok. Neyse Ben de inat ettim çünkü bu kadar katı olmasından rahatsız oldum. Biz ilerde bir yuva kurmayı düşünüyoruz ne gizli saklımız olabilir dedim. Arkadaşların sana kötü ve gizlemen gereken şeyler söyleyip attıysa burada senin verdiğin cevap ve tavır beni ilgilenendirir zaten öyle bir durum varsa da dedim. Israrla vermiyorum bu yüzden gideceksen git çocukluk bu yaptığın dedi. Vermiyorum naparsan yap dedi. Sizce kim haklı? Ne düşünmeliyim? Ki bu insanla yıl sonuna doğru nişan yapmayı düşünüyorduk. Ciddi bir ilişkiydi yani. Saklayacak bir şeyim olsa yıllardır sende takılı kalmam diyor bir de
Normal değil bide kestirip atmaya dunden razı sıkıntılı iyice düşün böyle bir insanla evliliği
Canım yanlış yapıyorsun veriyor musun diyecektim yok derse tamam Allah'a emanet ol diyip gideceksin arasa da acmayacaksin engelleyeveksin biraz korksun adam ki kaybetmekten korkmuyor seni benim eşim.sevgikiyken benden önce verdi şifresini ben verme taraftarı değildim ki sonrasında bana istek geliyor yazan oluyor diye kullanmayalım sosyal medya sadece wp olsun dedi ben de kabul ettim 7 senedir sosyal medyamız yok seven fedakarlık da yapar ortaya açık da olur ve biz 3 sene sevgililikten sonra evlendik bu arada da sosyal medya için hiç tartismadik aslında onun korkması lazım sen cevrimiciyken benim eşim sorardı napiyorsun niye çevrimiçisin beni takip etmekten kafayı yiyordu kim yazdı niye girdin neye baktın kiskanirdi bu kıskançlık onda olması lazım sende değil
413,785 soru
12,455,477 cevap
46,466 kullanıcı