0 oy
56 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (769 puan) tarafından
Bugün sağlık ocagina gittim ebe kasigimdan bastırdı baş aşağı mi bakim dedi bianda bastırdı çok acıdı reflex olarak daha fazla ellemesine izin vermedim ama bi yarim saat sonra falan midemden karnimin yanlarına doğru agri girdi şuan cok fena agriyor başına gelen oldu mu dogum sancisi tarzinda degil kasik bolgemde değil yani yukarda midem diye düşünüyorum napsam iyi gelir

3 Cevaplar

0 oy
(696 puan) tarafından
Onu bilmemde benim alttan muayenede doqurcak qibi oldum zaten bir hafta qecmedi bebis qeldi :))
(769 puan) tarafından
Nasıl ağrın olmuştu
(696 puan) tarafından
Doqum sancısı resmen hatta korkudan doktora bisey demedim eve qectim qece ağrısı vardı ama sabaha qecmisti
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
Ebe ne alaka ya öyle bakması. Doktor zaten ultrasonda görüyor pozisyonu bence izin vermemeliydiniz
(769 puan) tarafından
Sormadi ve oyle bisey yapacagini bilmiyordim bianda kalp atışını dinlerken yaptı
0 oy
(3,282 puan) tarafından
35 haftada ebe niye bastırmış saçmalamış yani keşke hiç için vermeseydin. Sağlık ocağında gebelik takibi çok boş geliyor bana gitmiyorum bile ebeye vitamin dışında. Mide ağrısı odlgunu sanmıyorum xanjm dikkat et artarsa acile git bi anı hareketten kaynaklı olabilir haftada baya var 
(769 puan) tarafından
Soylemeden bianda bastırdı zaten dün hastaneye gitmiştim doktor baktı bisey olsa söylerdi valla aşırı ağrıyor biraz uzandım bakicam geçmezse bi acile gideriz
(3,282 puan) tarafından
Geçer inşallah ama haftan baya var ihmal etme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaengiin (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
13 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu

413,168 soru

12,439,421 cevap

45,930 kullanıcı

Kategoriler

...