0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
Eşlerinizden soğuduğunuz oldu mu hiç? Ben eşimden çok soğudum sanki sadece çocuklarımın babası olduğu için evliymişim gibi hissediyorum hiç böyle sevgi falan kalmamış gibi. Kötü olduğundan mı derseniz hayır kötü değil benimde çocuklarımın da üstüne titrer ama ben hep ayrı ev ayrı hayat istedim ama olmadı evlenince ister evinde yesin ister bizde dedi evinde nasıl giyinirse giyinsin dediler o da olmadı evimin içinde hep birileri vardı hala da olmaya devam ediyorlar rahatsız olduğumu dile getirince de ne yapabilirim diyor çok soğudum son 5 senenin birikmişliğinden mi acaba? 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Ben uzun zamandır sogugum. Elimde değil kızgınlıklarım var ama günlük hayatımda dile getirmiyorum eskisi kadar  . Eşim eskiye göre daha sıcak davranıyo ama ben eski ben olamıyorum. Çoğu gece kızımın yanında yatıyorum eşim niye gelmiyon diyo uyumuş kalmışım diyorum. Aslında farkında ama zorlamıyor 
(26 puan) tarafından
Aynen öyle o kadar çok kızgınlığım var ki anlatamam hoş anlatsam da anlayanım yok evet belki sürekli üstüme titredi ama ben sadece evimin içinde eşimle başbaşa olmak baş başa yemek yemek istiyorum kaç kere dile getirdim ama hiçbir zaman dediğim olmadı ben asla eşimin ailesini istememezlik yapmadım ne onlar anladılar gençler başbaşa kalsınlar dediler ne de benim eşim anladı dedi
tarafından
Zaten sorun ailede başlamış
(26 puan) tarafından
Sonradan anladım ki köprüden geçene kadar ayıya dayı demişler
-Reklam-
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Canım evliliğe hazır deilmissin neden evlendi 
(26 puan) tarafından
Evet kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz
tarafından
Sen nazlı mısın
tarafından
Kız her gelene nazlimisin diye sormadan duvarına bakın bu arkadaş bir yıldır üye
tarafından
Puanı düşük olunca o sandım ☺️
(26 puan) tarafından
Hep buralardayım ama çok da aktif değilim gibi günlük hayatım çok yorucu telefonu bile pek elime alamıyorum malesef
0 oy
tarafından
Ev üstüne ev olmuyo malesef 
(26 puan) tarafından
Malesef ki
0 oy
(610 puan) tarafından
Canım benimde 3 yıl oldu evleneli bı ara bunalıma girdim diyordum ilk fırsatta gitmek istiyor dum sonra oturduk bu konuyu konuştuk çocukları ailelere bırakıp bir günlüğüne kaçamak yaptık şimdi birbirimizi anlayıp dinliyor uzz birazda kadınlar yanlız kaldığı için soğuyor insanlardan 
(26 puan) tarafından
Aslında  bir türlü ailesinden kopamadı farklı bir ev farklı bir hayat kurduğunu idrak edememiş gibi hissediyorum oysa ben aile mi bırakıp farklı bir şehire gelin geldim her zaman da ezildim hep el kızı olduğum yüzüme vuruldu
(610 puan) tarafından
Öyle olur genelde senin herşeyin degisin yaşadığın yer soyadın bedenin ama nedense onlara ağır gelir
(26 puan) tarafından
Evet aynen öyle bazen sanki tek kötü olan benmişim gibi hissediyorum bu da bana o kadar ağır geliyor ki çok saçma ama intihar etmeyi bile düşünmüştüm
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Aynı evin içinde yaşarken bende öyleydim, yanıma gelse istemezdim duşa falan giremem şimdi diye. Ama evi ayırınca normale döndük şükür
(26 puan) tarafından
Sanki evim ayrılırsa düzelirmişiz gibi geliyor
(2,722 puan) tarafından
Ev ayrılınca düzeliyor emin olun. Aynı evde özel kalmıyor çok kötü
(26 puan) tarafından
Özel mi onun bile ne olduğunu bilmiyorlar desem inanır mısın
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Canım ben 3 sene kaynana evinde kaldım çocukta olmadı 

Eşim askerdeydi

Sonra alt katına taşindim 2 sene de orda kaldım çocuk oldu ama eşim yine askerdeydi hiç yalnız kalamadim 

Şimdi de depremden dolayı konteynır dayım 

İnşallah evim olur tabi ama kutu gibi yerde daha rahatım inan çünkü herkesten uzağım küçük olsun huzurlu olsun 
(26 puan) tarafından
Aynen öyle 5 senede pırlanta gibi iki evlat verdim ama hiçbir zaman yaranamadım hiçbirine eşimi sevmiyor değilim belki de bende bilmiyırum sadece son zamanlarda o kadar çok şey yaşadım ki zoruma gidiyor yapılanlar edilenler
(1,460 puan) tarafından
Canım birlik oldukça sorun hep olacak sıkıntı sitres hep olacak
İnşallah bı an önce ayrilirsiniz onların yanından
(26 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Biz kısa süre aynı evde yaşadık ailesinden de kendisinden de tiksindim nefret ediyordum eşin ailesi kendi ailen gibi olmuyor mümkün değil dünya iyisi olsalar da olmuyor batıyor her şeyleri.o dönem saglik sorunlarım da vardı ve hiç anlayışlı davranmadi şu an yüzüne vurmasam da ölsem de unutmam bana soylediklerini
(26 puan) tarafından
Çok zor sadece Rabbime havale ettim herkesi eminim o herkesin kalbine göre layığını veriri
0 oy
(901 puan) tarafından
Benim hiç bir sıkıntım yok olmadı çok şükür ama 34haftalik gebeliktenmidir özel hayat konusunda soğumuş haldeyim bana eli bile değsin istemiyorum son günlerde artan agrilardan sonra gece ise gittimi yerim genişliyor rahatlıyorum inşallah doğum sonrası geçer 
(26 puan) tarafından
İnşallah canım benim Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(901 puan) tarafından
Saol cnm Allah razı olsun
0 oy
(788 puan) tarafından
Benim ayrılma kararım ilk 6 ayda olmuştu ama ailem hemen terk etme dedi ölümden dönmüştüm ve hani ne eşim ne ailesinden gereken ilgiyi görmemiştim ne olduki diceksin denizde boğuldum ve kocam beni acil servise atıp sanayiye araba tamir etmeye gitmişti kendisi araba tamircisi ve sigortasız olarak çalışıyor patronu iyi biri benimki istemiyormuş sigortayı yoğun bakımda felan yattım kalp masajıyla hayata dönmüşüm  ciğerlerimin %96 sı tuz kaplıydı ben evlendiğimde 64 kiloydum boyum kısa diye çok kilolu duruyordum  yoğun bakımdan korona olurum endişesiyle hastane çıkardı çünkü kaparsam yaşama ihtimalim yokmuş zaten solunum cihazıyla nefes alabiliyordum ilk gün ertesi gün hastaneden çıkarken çıkardılar vantilatörü aç ağzının önüne koy öyle nefes al dediler yapabilecek birşeyde yok bol bol yoğurt ye su iç dediler ben ananemin evine gittim merdiveni emekleyerek çıktım gücüm kuvvetim yoktu kocam anneme attı gitti ciddiyim benim işim var dedi ve 1 hafta ne aradı ne sordu nede geldi annemlere en sonunda öldünmü diye ben aradım bana ne dedi biliyormusun hazır annendeyken kilo ver çok kilolusun dedi halbuki evlendiğim kilomdaydım o gün anneme gidip ben ayrılmak istiyorum dedim ağlayarak annemde şuan hassas dönemde olduğumu oturup detaylıca düşünmem gerektiğini ama ne karar verirsem arkamda olacağını sadece şuan boşanma kocana biraz daha şans ver dedi şans ver dedi demesine ama ben eski ben değildim o denizin dibine gömülmüş kız öldü çıkan kocasına karşı sevgisiz ilgisiz bir kıza dönüştü eskiden kpcam hafif sesini yükseltse ödüm kopardı ya benden ayrılırsa ya başarılı olamazsam evlilikte ya suç bendeyse diye hep kendimi yıprattım hatta evliliğimin ilk 6 ayı intiharı düşündürecek kadar kendimi kötü hissettirdi bana  sonrasındada beni çok aşağıladı ha ama şununda farkında karşısında eski pısırık karısı yok ha bu süreçte 2.5 sene çoxuğum olması 64 ten 96 ya çıktım çünkü ciğerlerim uzun süre kendine gelemedi karaciğerim kötüleşti vücudum ekstra ödem topladı ayaklarıma ayakkabı giyemeyecek hale geldim ve kocam sigorta yaptırtmadığından hastaneyede gitmedim daha doğrusu ailem beni hep belirli kriterlerde şımarık olmayan karşı tarafın en küçük iyiliğinde ölene kadar minnet duymamı gerektirecek şekilde büyüttü bende kocam sigprtalı işe girene kadar hastaneye gitmedim boşa parası gitmesin diye ha hep dillendirdim gir bir işe en azından sigorta yaptırt diye annemleri ilişkime sahil etmedim çünkü annemle babam boşandığından mimliydi ve en ufak mevzuda eşim annenden akıl mı aldın diye bana kızıyprdu ha şuan annemden akıl almayacak kadar manyak biri olduğumun farkında kendiside  ha kpssye çalışıp atanırsam tekmeyi basacaktım kendisine şehir dışını kazanıp oraya yerleşecektim çocuğum 2.5 sene olmayınca adımı kısıra çıkardı kocam üstelik ailesindende beni kıskanç olarak görenler vardı onların çocuklarını kıskanıyormuşum işkeri düştüklerinde görüşüyorardı işleri bitince kıskanç oldum ve ilişkiyi kestiler 5 defa evliliğimizde boşanmanın adı geçti ama ben eşyalarımı toplayıp çekip gitmeme izin vermedi gidersem geri dönmicemi biliyordu  eşim bana hiç yardım etmedi ben sevinirim diye bir çikolata bile almadı şımarırmışım kadınları şımartmaya gelmezmiş annesi öğütlüyordu ha dayak şiddet yok ilişkimizde psikolojik şiddet var aşağılama bağrma çağırma ha eski ben eski değilim o ayrı şimdi 37 haftalık hamileyim kocam şok oldu hamile kaldığımı öğrendiğinde 1 ay inanmadı hamile olduğuma ha hamileliğimdede hiç yardım etmedi üstelik tutturdu misafir çağırıcam demelere çok ağır geçti hamileliğim  acillik oldum birgün sonra misafir çağırmaktan vazgeçti birde arkadaşlarını çok dinler bir arkadaşı buna hanımını neden sezeryan doğurtuyorsun gel burda devlette normal doğurtalım demiş ben 5 saate doğururum diye endişe ettiğimden eve yakın devlette sezeryan istemiştim  hastane küçük ebeler hastaları başka hastanelere yönlendirdiğinden doktorum istersen burda doğum yaptırurım demişti iyi dedim burda doğum yapayım 2 saat ötedeki büyük hastaneye gitmeyeyim yol parası bile sadece 1500 tl imiş o hastanenin üstelik yatabileceğimin garantiside yoktu onunda kavgasını verdim yani arkadaşının dediği hastanede evime 5 6 saat uzaklıkta ve annemle beraber gitsem bile yaklaşık 5 6 bin tl yol parasına gidecek eşimi beklesem 8 9 saat beklicem eşim uzakta çalışıyor orasının kabul etmeside garanti  değil hani soğumakmı alasını yaşıyorum eşimden annem başta kızardı bana doğum için 15 gündür bende kıxım ben eve gideyim yoksa senin kocanla kavga edip boşanmana sebep olucam diye kızıyor  geçen dediki keşke o xaman boşanmana izin verseydim bu adam böyle ne dedi ama biliyorumki boşanırsan sende benim gibi evlenmeyeceksin dedi
(26 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun soğumakmı başka bir şey mi bilmiyorum
0 oy
(18,364 puan) tarafından
Altlı üstlü oturmak ayrı oturmak değil maalesef 
(26 puan) tarafından
Malesefki
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Evet bende çok soğudum canım seninle aynı sebeplerdeen dolayı, yaklaşık beş sene oldu ,artık evimde kimse yok rahatım ama malesef bixim en güzel zamanlarımız hep kavgalarla geçti evimde ailesini istemiyordum,o da ne yapabilirim kalıyorlar diyordu falan filan,ama artık ben çok soğudum çok tartıştık çok yıprandık bende o da ..Ama bazı şeyler unutulmuyor 
(26 puan) tarafından
Asla ama asla unutulmuyor zaman geçtikçe insanın bir şeylere hevesi kalmıypr malesef
0 oy
tarafından
Hamileyken gözüm görsün istemiyordu ya aşırı agrasiftim ama geçti yani şükür bir an hep öyle kalacak sandım 
(26 puan) tarafından
Hamilelik hormonlarındandır canım
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Evet soğudum sebebi de, kişisel temizliğine dikkat etmemesi. Ter kokusundan çok rahatsız oluyorum ama deodorant alerjim var diye kullanmıyor. Doğal ürünler de almıyor kullanmıyor. Ağzı kokuyor. Diş fırçalama alışkanlığı yok. Salyası akıyor. Kaç kez tedavi olmasını istedim ama geçiştiriyor. Yanımda gaz çıkarır hiç utanma sıkılma olmadan. Taharetini de güzelce almaz. Hep dua ediyorum Allah'm nolur sevdir güzel göster diye. Huyu iyi ama bu bakımsızlık beni çok yıpratıyor. Saçını bile taramaz. Üstelik bunu marifet olarak görür. Yani annemden kurtulmak için bunlar görücü geldiği gibi kabul ettim. Çok kısa süre içinde evlendim. Şimdilerde iyi yanlarını görmeye çalışıyorum. Ama en baştan başlasaydım asla evlenmezdim.  İyice tanımadan asla. Boşanma fırsatım olsa boşanırım düşünmem. Yüzüne diyorum tiksindim bak bi çaresine bak bu şeylerin diye. Ama her seferinde geçiştiriyor. Ayrıca ergen gibi oyun oynuyor habire. Saçma oyun videoları izliyor. Annem keşke beni o eve sığdırsaydı da, düzgün biri içime sinen biri gelene kadar bekleseydim. Çok sakar biri bu. Evde kırılmadık eşya bırakmadı. Mutfağa keşke hiç girmese. Evim her zaman pis onun yüzünden. Gelenden utanıyorum. Annesini de sevmiyorum aşırı manipülatif bi kadın. Her şey onun kontrolünde olmak zorunda. Her halta karışmaya çalışan bi tip. En çok anasından soğudum zaten mümkün mertebe görüşmüyorum. Çok toksik biri. Babası da ondan beter. Görümcelerin de biri iyi biri kötü. Büyükten aşırı soğudum hiç görmeye tahammülüm yok. Görümceliğin hakkını veren biri. Ben de çok baskın biri değilim. Akıl sağlığımı korumak adına hepsinden uzak durmaya karar verdim. 7 yıl sonunda bunu bari başardım. Öyle işte canım. Coğrafya kader. Ya da biz şanssız.
(26 puan) tarafından
Yok öyle temizlik falan değil temizdir benim kaynanam da seninki gibi tek oğlan gmrümcem var 7 24 evimin içindeler nrdeyse ne özel kaldı me başka bir şey yatakodasında yatardım kaynanam kapıyı çalmadan yatak odasına girerdi
(1,477 puan) tarafından
Allah sabır versin ya en sinir olduğum şey bu saygısızlık. Bana da yaptı aynısını yapmıştı kaynana. Yazlığa gittik eşimle balayına. Peşimizden geldi hemen. Sabahın köründe uyuduğumuz odaya girip hadi kahvaltı hazırlayalım diye gelirdi. Kendi kızı uyurdu bana hazırlatırdı. Seninki daha zor sürekli iç içesin. Rabbim kurtarsın seni bi an önce. Benim kaynananın da hayali birlikte ev almak altlı üstlü ya da yan yana ev yaptırmak. Tüylerim ürperiyor Allah uzak etsin.
(26 puan) tarafından
Amin canım amin Rabbim kalbimizi biliyor hakkımızda ne hayırlıysa onu versin bize
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Yok her sabah daha bir aşık uyanıyorum seviyorum çok seviyorum  :) Allah bozmasın 8 yıl oldu sevgililik ile. Beni ayakta tutan onun eve gelişi ve kuzum 
(26 puan) tarafından
Rabbim bozmasın inşallah
0 oy
tarafından
Ne yapabilirim dediğinde adam olabilirsin mesela de
(26 puan) tarafından
Kalp kırmak istemiyorum ama kırılan ben oluyorum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 215 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 2,603 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 672 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu

410,792 soru

12,361,601 cevap

41,599 kullanıcı

Kategoriler

...