Mrb anneler . .
2.5 yaşında kızım var dün akşam bir kere ishal oldu sonra gece 12de portakal istedi yedi. Gece uyurken uykusunda yediği bütün portakali çıkardı.
Sabaha kadar 10 kere kustu. Bütün midesi temizlendi sadece su istiyor kustuktan sonra öğleden önce 2 kere su kustu...
Çok kötü kokulu ishal eşlik etti geceden beri. Şu an ishali durdu... Nefesi çok kötü kokuyor. Boğazı aciyor kusmaktan çok ağlıyor hiç bişey yemedi dün ikindiden beri. Çok huysuz. Hamileyim kucağıma kaldırmak zorunda kaldım. Düşük tehlikem var.
Akşama kadar geçmezse acile götürmeli miyim? Ne yapmalıyım ilk kez başıma geldi. Uzun oldu bu kusurua bakmayın cevap için teşekkürler şimdiden.
Not: hastaneye hemen götürdüm, portakal yüzünden mide kapağı gevşemiş ondan dolayı reflü gibi bişey oluşmuş kanda enfeksiyon çıktı besin zehirlenmesi dedi doktor, serviste 2 saat sıvı kaybı için 2 serum verildi. Antibiyotik vs aldik. İştahı sıfır hala hiç bisey yemiyor. Çubuk kraker harici. Ateşe döndü sadece şu an ateşini düşürmek için uğraşıyorum..
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun, lütfen çok dikkat edin canlar.