Dünkü postumu okuyanlar bilir bi anda emerek uyutmayi bırakmaya karar verdim ve dün gece uykusunu çok aglatmadan hallettim .Tam memede uykuya gececekken yatağa aldım ağladı baktım olmayacak emzirdim yine uyuyacakken yatağa aldım tekrar ağlamaya başladı ve pispisla öperek vs sakinleyip uyudu .
Bugün öğlen uykusunda da aynını yaptım fakat bu sefer ağlamasının önüne gecemedim .Odadan çıkmasına izin verdim bi 10 dk sonra tekrar denedik yine uyandı tamamen ve çıkmak için ağladı bende kucağıma aldım sakinleştirmeye çalıştım hafif hafif zıpladım yatakta derken çıkmak için direndi ve aşırı derece ağlamaya başladı. O kadar cikmazda hissettim ki o an çıkarsam şimdiye kadar çektiğimiz boşa gidecek dayan dedim kendime ama yapamadım bi yandan ağlamasına çok uzulup bir yandan beceremeyişime ve o kadar direnmesine çok sinirlendim off offf diye sitem ederek çıkardım odadan hemen sustu ama ben sinirimi ağlayarak attım.
O KADAR vicdan azabı çekiyorum ki o an çaresiz hissettirdim ona , ağlamasına göz yumdum sonra da sinirle ofladim .Bu durum onda travma yaratmasa bile psikolojik olarak kötü etkiler mi acaba 19 aylık şu anda .
Ve o dakika itibari ile eğitimden falan vazgeçtim gittiği yere kadar gitsin bilmiyorum basaramayacağım belli ki