0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Kremalı mantar çorbası 

Tavuklu buğu kebabı

Arap tava 

Pirinç pilavı 

Patatesli sigara böreği 

(Semizotu/Havuç/Mısır/Dereotlu/Cevizli salata)

Revani

Sizce tavuğu bir paket kıymayı da bir paketten yapsam yeter mi? Yoksa ikişer paket mi yapayım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce tavukla kıyma synı menüde yapma ya tavuk yap yada kıymalı yemek. Ortayada yoğurtlu meze zeytinyağlı meze eksik içecekte koy tamam işte kuzu
(952 puan) tarafından
Ya onlar mesela tavuk yemeği yapıp yanına da tepsi kebabı falan yapıyorlar yoksa bizim taraf olsa tek çeşit yeriz meze vs olur da o yüzden öyle düşündüm
tarafından
Afiyet olsn kuzum şimdiden hayırlı iftarlar
-Reklam-
0 oy
(3,959 puan) tarafından
Menün çok güzel 1 kilo tavuktan 8 kişilik çıkıyor  Arap tavanda var daha yeter gibi ama gelecek kişiler yemek yemeği seviyorsa 300 gr tavuk ilave edersin 
(952 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(3,959 puan) tarafından
Afiyet olsun
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Benimde pazar ve pazartesi misafirim var pazar günü 10 kişiyiz pazartesi günü 7 kişiyiz. Ve aşırı hastayım, çocuk hasta. Az önce zor bela tatlı yaptım dolaba attım hazır olsun diye. Dün akşamda et haşladım et sote yapıcam. Çorba pilav salata yeterli işte. Pazartesi içinde bir şeyler düşünüyorum. Onları da pazar akşam misafirler gidip çocuk uyuduktan sonra yaparım artık.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 536 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Haticeeeeee______- (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 550 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
29 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Csi (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

413,266 soru

12,442,585 cevap

46,041 kullanıcı

Kategoriler

...