0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar sözde severek evlendim, evlendigimde beri kocam ailesi yüzünden evliligimi burnumdan getirdi, geçen sene yazın boşanmak için gittim, bosanacaktik yalvar yakar sözlerle geri geldim ama şartlı geldim, en ufak bir huzursuzluk verirsen bu iş biter dedim. Geldim çok geçmeden hamile kaldım. Korunuyordum ve öğrendiğimde çok kötü olmuştum. Bu aya kadar hep düşük riski, erken doğum riskim vardı hep yatakta ağrı sızı içinde geçirdim. Şimdi sancılarım da var doğumuma az kaldı bir insan hiçbir şeyden utanmaz mi ya! Hadi benden utanmıyor karnımdaki evladından da mı utanmıyor. Telefonumla telefonundaki şeyleri çektim şuan kaldırıp kıyameti mi koparayim? Direkt avukata mi gideyim? Ailesini arayıp yeri göğü mu inleteyim? Başım ağrıyor suan bana bir akıl verin. Delirecem ya

5 Cevaplar

+1 oy
(4,270 puan) tarafından
Bosanmayi dusunuyo musun ? Bosanmayi dusunuyosan git bi avukatla gorus. Telefonunda ki cektiklerin delil olarak yeterli mi onu ogren once. Nafaka ve maddi-manevi tazminat davasi acarsin. Yeterli degilse bi sure sessiz kal ve baska delillerde topla.

Sonra kendisine sor goster artik canin ne yapmak istiyosa.
(357 puan) tarafından
oba bişey söyleme şuan bence telefonunu alıverse bütün herşey kanıt vs kalmaz elinde
-Reklam-
+1 oy
(13,339 puan) tarafından
Ben çeker gider boşaa celbini gönderirdim böyle koca olmasa da olur 
(2,762 puan) tarafından
Kesinlikle bu de kaldırıp olay çıkarsan elindeki kanitlardan da olabilirsin
0 oy
(355 puan) tarafından
Eski postunu okudum canım şimdi kıyamam sana kaç haftalık oldunuz kendi ailenle de gorusmuyormussun anladığım kadarıyla .kades uygulamasını indir öncelikle telefonuna Allah korusun ne olur olmaz sana saldırmak isterse direk bas uygulamaya . Eşin telinde mesaj fotoğraf mi gordun . Uyandır sor bence bunlar ne demek oluyor sen napiyosun diye . 
(5 puan) tarafından
Ailemle gorusuyoruz ama gittiğimde dönme dediler, düzelmez dediler ben şimdi kalkıp nasıl onlari dinlemeyip gelmişken onları arayıp bu durumu anlatayım. Sorsam ne değişecek inkar edecek. Dün rahatsızlandı diye ben sancılı halimle onu hastaneye kadar götürmek için kırk takla attım gozumden sakiniyorum ya ben neden bu kadar aptalım.
(355 puan) tarafından
Elinde resimler var çektim dedin ya yine de inkar mi eder
0 oy
(3,366 puan) tarafından
Birine ikinci sansi vermek afedersin ilkinde agzima az sıç.tın gel az daha sıç demek gibi bisey. Böyle bir adamdan cocuk yapmak basli başına bir hata neyse. 

Gerçekten sorunu çözmek istiyorsan öncelikle yakaladığın konuşmaları kendine aktar doğumuna az kalmış sakın kendini bir kavganın içine sokma riske atma kavga gürültüye gerek yok eşyalarını topla ve ara ailenden birini git. En güzeli sessiz sedasız gitmek heleki 37 haftalık hamile isen.
0 oy
(5 puan) tarafından
Kızlar ailem benden çok uzakta. Sancılarım hat safhada doğurmak üzereyim bu şekilde 24 saat yol gidemem. son ayimda uçağa da binemem. Doğumuma az kalmışken bebeğime zarar gelsin istemiyorum. Avukatla görüşeceğim önce ama konuşmam da lazım asla sakin kalamam gerçekten şuan kızım için kendimi zor tutuyorum girtlaklayabilirim. Boşanmak istediğimi söyleyecem sen nedenini biliyorsun diyecem eğer tartışmaya dönerse hastaneden cikacam biliyorum. Biraz suyum geliyor gibi şuan çok iyi degilim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 974 göst.
24 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 84 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu

381,362 soru

11,417,399 cevap

34,968 kullanıcı

...