Kizlar biz 5 eltiyiz en küçükleri şimdilik benim ve bitane eltim sırf eşi tokat attı diye babasının evine gitti çocuklarla birlikte ama önce eltim tokat atmış kaynima ve bosanicam diyo türlü türlü iftiralar atiyo az önce yine aramış kaynimi sen kızına dokunuyorsun tecavüz ediyorsun kızıma kizda yeni 6 yaşında kaynim bosanmicam diyince böyle iftiralar atiyo ama asla öyle bisey yok kaynim işitme engelli Bi kucağında cihaz var ve ikide bir sen sagirsin falan diyo
Burda bir çok kişi bilir belki hep kaynanamin iyiliğinden bahsederim temin ederim okadar çok iyi bir kaynanaki 5 gelinede çok iyi davranıyor babasına demiş kaynanam eşimi dolduruyo eşimde gelip beni dovuyu zaten biz çok anlasmiyoruz onunla çok kötü bir insan Rabbım ıslah etsin onu Bir kerede bana benim kaynim odama giriyordu kayinpederim giriyordu kapıyı çalmadan yani kocamın ustundeyken Bile içeri daliyorlardi kaynanama sordum öyle bisey yok dedi kuru iftira ve ben kaynanama çok üzülüyorum böyle iyi bir kaynananin böyle bir kötü gelini olduğu için başıma ağrılar girmiş kaynimada üzülüyorum işitme engelli okuması yazması yok kendini tam ifade edemiyor çok üzülüyorum yaa:(((