hayırlı ramazanlar kızlar kızım 13 aylık Çarşamba günü doğumum var rabbim nasip etti tekrar hamile kaldım bilinçsiz olduğum için yine de şükrettim. şimdiye kadar soylenen herşeyi yuttum hayatın bitti çok zor ikiz gibi olacak bilmem ne şimdi zorlanıyorsun sonra ne yaparsın falan ailem tarafindan kız kardeşlerim de biraz böyle konusmalar yaptılar bana ama annem hiçbir zaman zor kızina günah kıskanacak zayifliycak bu tarz konuşma hiç yapmadı aksine en kucuk kardeşlerim ikiz birde en büyük ablamla abim ikiz annem iki defa ikiz getirmiş bişey olmaz beraber büyürler falan diyor ..
Ama KAYNANAM birkaç gündür arıyor beni görüntülü kızımı gosteriyorum agliycam kızımın kuması gelecek zayifliycak kızımı giydiriyorum saçlarını yapıyorum kardeşin gelince bunlar olmaz diyor çok zor diyor ah vah çekiyor ki bu kadın ben depremde doğurdum bana sezeryanin 10 günü akşama ne yemek yapican diyen kadın bir bardak su bile vermisligi yok yanıma annem kız kardeşim kaynanam geldi ama kaynana olarak geldi yedi içti oturdu birde işitme cihazı kullanıyor gece olunca kulaklığı çıkarıp uyudu bana faydası olmayip üstüne bunları deyince ister istemez üzülüyorum psikolojikmen düşünüyorum yetemiycekmiyim diye kızım kıskanır , onu mahrum edermiyim diye düşünmekten deli olacağım siz nasil basariyorsunuz çok mu zor gerçekten büyük olan ilgisiz kalır mı ?? Bana biraz teselli biraz da nasihat verin kimseye diyemiyorum:(((