0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar  38.6 haftalık gebelik var merak ettiğim doğum ansızın olur ama ulaşım yönünde sıkıntı araç yok bende ve ben esenyurtayım hastane cerahpaşada öyle bi durumda ambulans ı arasak götürür mü

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ambulans götürür ama hangi hastane o an kabul ederse seni oraya götürür. 
tarafından
Doğumum riskli olduğu için her hastane kabul etmez o yüzden daha önce takipli olduğum hastaneye götürmez mi
tarafından
şimdi durumunuza bağlı kanamanız yoksa atla taksiye istediğin hastaneye git suyun gelmesi ya da sancı durumunda mesafeyi hesap ederek evden çıkabilirsin. suyun geldiği gibi doğum olmaz, ya da sancı aralığını hesap etmen lazım. şimdi hastane ile ev arasındaki mesafeye göre sancı aralığını hesaplayıp ona göre gideceksin. adana için ebe 10 dakikada 1 e düştüğünde gelebilirsin demişti ama bu İstanbul için mantıklı değil.

ambulansa binersen de o an ambulanstakiler sana bakar ve durumuna göre seni bir hastaneye götürür. orada muayene olursun, o hastane derse ki sana ben bakamam o zaman seni Cerrahpaşaya sevk ederler.

ha ilk bindiğinde ya da aradığında bu durumu bildirirsen götürebilirler belki
tarafından
Şöyle mesafe uzak ve eşim cezaevinde o kadar imkanım yok taksiye en az bin lira yazar normal şartlarda o hastaneye 3 araç değiştirerek gidiyorum
tarafından
o zaman ambulans seni nereye götürürse oraya gideceksin canım
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Bizimde arabamız yok hastanede çok yakin değildi bize araba çağırdık canım, ambulans hangi hastane kabul ederse oraya götürüyor sanırım 
0 oy
(610 puan) tarafından
Canım hemen doğmuyor saatlerce ıkınıyoruz benim evle hastane arası net 1 saat acil doğum olduğu için her hastane kabul eder diye düşünüyorum benim öyle oldu
tarafından
Ulaşımdan dolayı hani 1 saat te olsa yol İstanbul'da çok yazıyor ondan sordum ambulans götürür mü
(610 puan) tarafından
Tabiki götürür canım hastasın sonuçta

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
20 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,161 cevap

347,962 kullanıcı

...