Kızlar yarın boşanma davası var. Karşı tarafın şahitleri dinlenenecek. Eltimler ve kayinlarim gelecek. (Hasbunallahu venigmel vekil) Çocuklarim için aşırı stresliyim 4 kişiyi dinleyecek hakim. Yalancı şahitlik yapacaklar çocukların velayet durumu etkilenir diye çok korkuyorum. Boynum tutuldu stresten ağlıyorum. İnanin bugün hiç takmadım yani aklıma getirmedim davayı gerginde değildim ama kızım sağolsun hiç durmadı sürekli birşeyler isteyip duruyor çok hareketli birde 2yasinda kardeşi var çok yoruluyorum ama haşa asla onlardan yana şikayetim yok ama kızım bugün sanki kasıtlı yapti herşeyi durmak bilmiyor dakika başı başka birşey istiyor .. sürekli mızmız herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum diyorum bı anneleri var elimden geleni yapiyorum. Bugün en son artık elindeki meyve suyunu halıya döktü asla halinin derdinde değilim tavrına kızdım neyi yapma dersem onu sanki bilerek kışkırtmak için yapıyor. bende kızgınlıkla seni babana verecem git onunla yasa vs şeyler söyledim ağlamaya başladı biraz kızdım senden yoruldum dedim şimdi yanımda uyuyor ama ben içim içimi yiyor çocuğuma her kızdığım da seni babana vereceğim diyor bunu yapmayı hiç istemiyorum yani Allah'ım rabbim korusun aklıma.bile getirmem öyle bir ihtimali ama ona kızınca öyle konuşuyorum. Söylediğin şeylere dikkat et derler ama bir kaç gündür çok huysuz.hep suyuna gidiyirum yok en son böyle kizinca şimdi vicdanim içimi yiyor. Yarın ki davada velayet dışında dedikleri hicbirsey canımı acıtmaz ama eğer çocuklarıma yönelik yalan yanlış şeyler konuşuyorlarsa ben de tepkimden korkuyorum çünkü kızım biri 3digeri 2yasinda. Küçük kızım 1haftalikti asla baba bilmedi ama bunların derdi büyük kizimla.. yani onu almak istiyorlar ama bide şöyle birşey var babası hazirandan bu yana görüş talep etmiyor çocuklarla ilgilenmiyor ama eşimin velayetten vazgeccegini hiç sanmıyorum. Nasıl olsa mahkeme sonunda çocukları senden alacağım demişti birşeye çok güveniyor eltimlerin gelmesi ayrıca canımı sıkıyor onların şahitliği daha doğrusu yalancı şahitligi velayeti etkiler mi kızlar.
Sahur vakti lütfen bana dua edin..