0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (618 puan) tarafından
Anneler az kendimi işe verince her yerim tutuluyor. Normalde çok hareketli biriyim evi sildim süpürdüm az uzandım belden alt benim hep tutuluyor, ev temizliği vzls mecbur yapılması gereken şeyler. Siz nasılsınız 5.ayimizdayiz normal mi bunlar . Çevremde birkaç gebe var  aynı şikayetler onlarda yok, ne yapabilirim bu konuda tecrübeli anneler .

Gebelik haftası 19

3 Cevaplar

0 oy
(1,164 puan) tarafından
Bende de oluyordu . Bol magnezyum ve kalsiyum destekli beslen . Ve kendini bu kadar yorma . 
(618 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Vitamin değerlerine baktır bende de hiç olmamıştı son haftalara kadar 
(618 puan) tarafından
Muane gidince ilk işim bu olucak teşekkür ederim
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Canım her hamilelik bir olmuyor. Bende hamileyken hiç yerimde durmadım kendi işimi kendim yaptım hep. Kimseyi istemedim. Hiç bir sorunumda olmadı. Benimle aynı zamanda hamile olanlar ise sürekli yatıp kalktı. Her zaman kendimi gazladım ama. Sen hamilesin hasta değilsin yatmak ne alaka. Uzanır dinlenirsin dedim. Şükür bir sorunumda yoktu zaten. Her şey olması gerektiği gibi oldu. 14. Haftamda bir covid oldum ondan sonra çok fazla yorulmaya başlamıştım ama onda da durmadım. Hamilelikte bir sorun yoksa hareket iyidir.
(618 puan) tarafından
Çok şükür sorun yok , Normal işlerde ağrım pek olmuyor dibbucak kendimi çok verince dinlenmeye geçince kalçalar bacaklar tutuluyor yoksa hareket her haliyle iyi  doğru diyorsun.
(2,762 puan) tarafından
Fazla yormadan, dinlene dinlene yapmak istersen yaparsın canım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
0 oy
0 cevap 131 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Asel_12 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zmraa (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,491,621 soru

24,373,888 cevap

348,194 kullanıcı

...