0 oy
452 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,908 puan) tarafından
Kizlar 18 haftalik gebeyim usuttum burnum akmior ama sadece vucudum agrior ve oksuruorum soguk soguk terliorum gece uyurken birden deprem oluor gibi hissettim o hisle birlikte migde bulantim oldu icim gdiodu bayilcak gibi oldum ciglik attim esim uyandi deprem oluor diodum uc defa bu sekilde uyandim gece sabahta ayni sekilde oldu esimi uyandirmiyim kalkim elimi yuzumu yikiyim dedim yataktan kalkarken o deprem hissiyle dusup bayildim tansiyonum benim duser normalde hastayim die gece uyurken cok terliorum ondan mi oldu baska birsey mi bide esime sordum deprem oluor dedigimde titriomuydum dedim hayir dedi  cok korktum suan esim ise gitti gececi onuda korkuttum ise gitmek istemedi yolladim yinede bir fikriniz var mi kizlar neden boyle oldu 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hem hastalıktan hemde korkudan öyle olmuşsun 

Tansiyonuna bir baksaydın 
(5,908 puan) tarafından
Tansiyon aleti yoktu canim tansiyondandir baska birseyden dolayi degildr degil mi :(
tarafından
Bende senin anlattıklarının hemn hemen hepsini yaşıyorum ve kesintisiz günlerce sürüyor tansiyonum düşüyor elim ayağım bütün vücudum boşalıyor resmen ama korkma olur böyle şeyler ALLAH büyük sağlıkla vakitinde gelsinler yavrularımız inş
(5,908 puan) tarafından
Cok korktum kuzum ya ilk uyandigimda o sekilde ciglik cigliga kaldim amin insaAllah canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hamileliğimde bayılıyorum böyel bir şey olacağını histetiğin an sırt üstü uzan ve sakın kalkma yanında biri varsa meyve suyu gibi Bi şey getirmesini söyleyip iç yoksa geçene kadar kalkma 

Tansiyonun düştüğü için öyle oluyordur dikkatli ol 
(5,908 puan) tarafından
Kuzum sirt ustu uzanim oyle uyuyim.dedigimde daha cok icim gdiodu aynen tansiyondandir bencede cunku ablamlarda hep hamileyken boyle oluodu bir ablam surekli bayiliodu
0 oy
(6,777 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun üşüttün mü acaba ?
(5,908 puan) tarafından
Cok sagol busram evet canim.usuttum kaynanamlardan bulasti daha dogrusu yoksa cok dikkat ediodum
(6,777 puan) tarafından
Dikkat et kuzum benim ❤
Bol bol dinlen kendini sıcak tut havalar kötü heryer hastalık. Ihlamur tüket meyve ye boll bol
(5,908 puan) tarafından
Tmm canim cok  sagol ♥️
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun bence bir doktora git , görmede bulanıklık falanda varsa grbelik zehirlenmesi falan olmasın. Belkide sadece tansiyonun düşüyordur ama mutlaka doktora gitmelisin.
(5,908 puan) tarafından
Gebelik zehirlenmesi nasil oluor canim
tarafından
Tehlikeli bir durum o canım  , seninki sadece tansiyon diye düşünüyorum.  Yanında tuzlu çubuk kraker bulundur tansiyonun düştükçe atıştırırsın.
(5,908 puan) tarafından
Tmm canim dusuk tansiyonda da mi gebelik zehirlenmesi oluor
tarafından
Hayir canım yükseķ tansiyon , görme bulanıklığı , aşırı yorgun hissetme , nefes darlığı , ödem , kasılma gibi belirtileri var. Gebelik okulunda anlatmışlardı , bazen tecrübeli ebeler bile gebelik zehirlenmesi geçirdiklerinin farkına varamıyorlarmış. En belirgin belirtisi görme bulanıklığıymış. Aklında bulunsun bulanık görme yaşarsan hemen doktora git.
(5,908 puan) tarafından
Tmm canim cok sagol
0 oy
(2,556 puan) tarafından
Tansiyon dusuklugunden sanirim hamileyken banada oluyodu soguk soguk terliyodum kanlarm cekiliyo gibi bi usume geliyo yer altindan kayiyo gibi oluyo bayiliyosun bende disari cikinca bayiliyodum ama bi git ölçtur istersen yalniz gitme ama
(5,908 puan) tarafından
Simdi iyiyim canim kan sekerim belki dustu die meyve suyu ictim fayda etmedi tuzlu ayran falan ictim iyiyim simdi ama korkuorum ayaga kalkmaya
(2,556 puan) tarafından
Vücut sıcaklığıda öyle yapiyo dikkat et yat dinlen
(5,908 puan) tarafından
Tmm canim cok sagol
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Terledigin için vücut kendini salıyor tansiyonun düşmüştür canım o sıra bol su ıhlamur meyve tüket çok geçmiş olsun 
(5,935 puan) tarafından
Kızım sen fena halde üşütmüşsün Eğer bugün de öyle sürerse yarın mutlaka hastaneye git
(5,935 puan) tarafından
Kuzum yazacaktın canım.
(5,908 puan) tarafından
Inat ettim gitmedim eger yine oyle olursam gitcem abla cok tesekur ederim ♥️
(5,935 puan) tarafından
Sen artık tek başına değilsin karnında bir can taşıyorsun İnat etme ben gerek bir tanem Rica ederim canım
(5,908 puan) tarafından
Cok haklisin abla bundan sonra yapmicam oyle♥️

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 976 göst.
8 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tokyo (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 300 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 433 göst.
11 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 647 göst.

Kategoriler

1,444,274 soru

23,731,640 cevap

313,552 kullanıcı