ya eşimi seviyorum falan da bu huyunu beni gerçekten çok sinirlendiriyor ya ne kadar işim olursa olsun çocuğa bakmaz ya biraz kucağına alır sever oynar ağlamaya başlar başlamaz hadi hızlı ol hadi hadi demeye başlar.
bugün de şöyle oldu bizim dünden yemeğimiz var diye bişey yapmadım oda dışarı çıktı gelirken msj atmış benim canım balık çekti aldım akşama yeriz diye bende tmm çocuğa bakacaksan yapayım dedim ..saat 17:30 geldi çocuk durmuyor daha balık temizleyecem ,neyse kızımı ona verdim başladım temizlemeye 5 dkk sonra başladı hadi hızlı ol ay bu çocuk durmuyor ,bu çocuk aç falan demeye başladı,bende karşılık vermeyince yanıma geldi ya tmm bırak balık falan boşver al çocuğu sustur dedi ,ya dedim zaten yarısını temizledim ezana da az kaldı ayağında salla dedim, sanki küfür etmişim gibi bağırmaya başladı, elini yumruk yaptı çıktı mutfaktan, bi dövmek kaldı dedim gel onuda yap dedim, az kaldi yapacam dedi, yaparsan görürsün dedim ,oda sinirlendim en fazla çıkıp gidersin dedi ..okadar zoruma gitti ki demekki senin için önemli degiliz deyim valizimi hazırlamaya başladım (bunun için gidilir mı demeyin ya valla yoruldum artk çocuk durmuyor her iş bende yardımcı olacak kimse yok) yanıma geldi saçmalama napiyosun bi anlık sinirle dedim falan ver ben çocuğa bakarım sen devam et dedi neyse herseyini hazirladim odama geçtim, yanıma geldi sen yemeyecekmisin diye hayır dedim kapıyı kitledim bi kac dkk sonra hadi aşkım gel de iftarını yap diye msj atti , mutfağa toplamaya gittim geldi sarıldı özür dilerim stresliydim ramazanda oluyor böyle sen sigara kullanmiyorsun diye bunu hissedemezsin özür dilerim beni affet falan diye ,ama benim sinirim hala geçmedi ya odya geldim uyuyayım diye uyku da tutmuyor onun en fazla gidersin dediğine çok kırıldım zoruma gitti
öyle uyku tutmadi bi içime dokmek istedim hakkınızı helal edin