Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum 2 gün önce eşimin telefonunda bir kaç mesaj gördüm. Hiç öyle kurcalama huylarımız yoktur. Telefonlar ortada durur şifrelerimiz yok zaten işim olur alırım telefonunu falan ama asla kurcalamam sevmem öyle şeyleri. Eşimle severek evlendik biraz açıklık getireyim. Gayet aklı başında insanlarız. İş yerinde tanışmıştık eşimle. Arkadaşlık aska dönüştü. Her şey yolunda hayatımız da. Sosyal hayatımız çok güzel maddı yönden her şey yolunda. Ailelerimizi çok severiz sayarız. Dünürler çok iyi anlaşır hani böyle yazıyorum acıklamak istiyorum. Hıc sorunumuz yok. 2 çocuğumuz var eşim aşırı destektir bana her konu da. Çok naif ince düşünceli beni el üstünde tutar. Severız birbirimizi ve bunu hissettirir sonuna kadar. Kızlarına çok düşkündür asırı ilgili baba. Neyse kızlar acıkladım işte. Telefon mesajlarına geleyim. İş yerinden bir kızla mesajlarını gördüm. Eşimden hoşlandığını yazmış. Çok şaşırdım kız daha küçük eşim 35 yaşında. Gençlik hadi ama bilemedim eşime güveniyorum. Eşim de ne ben böyle bır sey okudum ne de sen yazdın evliyim ben iki tane de kızım var utanmıyor musun yazmış. Kız da biliyorum falan yazmıs. eşim de bir daha bu konuyla ilgili bır sey dersen en ufak bır sey hissedersem iş çıkısını veririm demiş. Böyle bır iki mesaj var konuşma bitmiş. Tabi ben bu mesajları 2 gün önce gördüm ama eşim bana bu akşam anlattı. Mesajları görünce eşime sormak istemedim kendi anlatsın istedim. Bugün telefonu getirdi böyle böyle bır durum var senin de bilmenı isterim dedi. Neden bugün anlattın dedim canım sıkıldı bu duruma evli ıkı çocuk babası adamım. Bunu yazan kız benden yaşça küçük asla böyle bir samimiyet olmadı neye dayanarak bunları yazdı 2 gündür bunu düşünüyordum dedi. Ne bileyim kızlar ne düşünsem bilemedim buraya yazıp anlatmak istedim sanırım