Benimde 1 aydan az süre doğumuma bende oğlumu düşünüyorum. Benimde annem nasip olursa doğumda yanımda olacak eşimde 2 yaşındaki oğlumuzla duracak ama babası bile olsa insan evladını düşünüyor bu çok normal bir şey. Hastanede muayene olurken bile o babasıyla dışarıda oluyor yarım saat beni görmemiş oluyor yanlarına geldiğimde bana bir koşuşu var elimi bırakmıyor beni istiyor. Beni görmediği zaman sıkıntı yok babasıyla gayet iyi onu öyle görünce çok kötü oluyorum
Benim annem refakatçim oldu kızımı 1 günlük babama emanet ettim hastalandı bakamamış belliydi o sıra bebekte dahil olmak üzere hepimiz hastalandık cok zor günler yaşadık ya anlatamam benim kaynanam da yoktu bırakacak
Normal tabi benim 2,5 yasinda oglum babasiyla kapida beklediler bi ara yanima geldiler 5dk ligina dayanamadim ağladım serum takilan demire cikiyodu onunla gezdirdim sonkez goruyomusum gibi hissettim
Cok sukur dogdu esim soyle bi msj yazmisti bunu o ara baska bise yazmisim gormemistim bir kac hafta sonra dogum saatine fln msjlardan bakim derken farkettim cok uzuldum
İki cocugumuda tek dogurdum sadece esim vardi tek baslarina beklediler
1,499,157 soru
24,487,540 cevap
357,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın