0 oy
979 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Biz hiç kutlamadık ama çok özeniyorum migrosa falan renkli renkli süsler  gelmiş bir nevi bayram havası var :) :) Hindi hiç yemedim tadı nasıl acaba :D :D 

29 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Yani bizde kutlamıyoruz 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Birisi vermişdi pişmiş olarak güzel ama eti sert zor pişiyo birde

(709 puan) tarafından
Bu hindi dolma yapıyorlar ya ben onu tavuk etiyle yapmayı düşünüyorum geçen masterchef de gördüm:)))
tarafından
Yapılır neden yapılmasınki illede hindi şart değil bence
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Her zamanki şeyleri yapıyoruz kahve ic TV izle çay iç mısır patlat ye:D ek olarak eşim "avrat yeni yılımız kutlu olsun" diyo o kadar:)))
(709 puan) tarafından
Avrat mı :D Benimki de ilk evlendigimiz yıllar öyle diyordu kızdım kızdım artık demiyor odungiller :D
(2,577 puan) tarafından
Ya canım nefret ediyorum nefret . Ne kavgalar çıkardım . Tamam diyor ben gidiyorum bişey İstiyon mu bakkaldan Dior yok diyorum tamam avrat görüşürüz diyor. Vazgeçmedi. Bide milletin içinde avrat bakele diyor ya Allah'ım cildiriyorum
0 oy
(13,647 puan) tarafından

Eşimle dışarda yemek yicez bi kaç saat gezicez birbirimize sağlıklı mutlu huzurlu bi 2020 olmasını dilicez yıl başı değil de yeni yıla giriş diyelim :)

Elhamdülillah Müslümanım

(204 puan) tarafından
Afiyet seker olsun balim insallah hep boyle gidersiniz :))
tarafından
Lutfen canm lutfen 31 Aralik gecesi ozellikle kocisle yemek yemekte haram gavur olursun haaaa;)))
(13,647 puan) tarafından
İnşallah selinimmm herkes çok mutlu olsun ❤️
Pinky bizim ki noel diil yeni yıl yemeği domuz da yemicez :)) adın ne yavrum senin :)
tarafından
Aşkoo yanlış biliomuşuzz bizzz o gün yemek yemek dahil tüm insani eylemlerde günahmış;)))))Tam 30 yıldır gavur gavur yasiomusum ben kizzzz;))))Sen bana ne demek istersen de Ayşe de Hatce de Sakine de;))))
(204 puan) tarafından
Yazar gecerim ❤♡ aman gereksiz insanlar su gunah bu gunah iyice araplastik. Once biizim millet noelne yilbasiyi ayri oldunu ogrensin onlar konusunca ne degiscek onlarimi dinlecez interneten arastiriyorlar sana yoluyorlar internete her sey dogruysa .. ben da fazla demicem bu din konusu iyice sosyal medyada araplasti.  Bu tartisma varirsan oooo bitmez sizi seviyorum bebislerim kiz gercek isimleriniz ne
0 oy
(204 puan) tarafından
Bu poslat tartisma yapiyor gunah filan falan olcak simdi ben severim yilbasiyi hidinin tadi da cok guzel yilbasi bittince yersin :)))
0 oy
(42 puan) tarafından
Bu sene sadece eşim hindi alçak onu yapıcaz kuruyemiş meyve falan yiycez öyle süs içki yok yani kutlamak sayilirsa bu kutluyoruz ozaman
(709 puan) tarafından
Turkiyenin yarısından çoğu yapıyor bunları zaten o gece :) Yani bence içki falan içmedikçe bir sorun olmaz gibi :))
(42 puan) tarafından
Içki  içmiyoruz çok şükür
0 oy
tarafından
ptt partisi yapiyoruz her aksam oldugu gibi bi farkı yok normal gunlerden
0 oy
(25,198 puan) tarafından

Kutlamam asla. Ama hindiyi bende merak ediyorum normal bir zamanda yemek isterim :D

0 oy
(5,936 puan) tarafından
Hindi sevmiyorum sert tadı var ama evi susluyorum canım.cam ağacı kapı süsü led ışıklar felan 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 352 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 346 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.