0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Maalesef ki barıştık. Allah kahretsin ki barışmak durumunda kaldım. Neyse ki onların bana yaptıklarını unutamıyorum igreniyorim aklıma geldikçe midem bulanıyor sinir oluyorum onlardan çok çektim Allah şahit. Ama bazen bize geliyorlar. Ya da kocam olacak kişi çocuğumu alıp gidiyor. Çok kötü oluyorum. Nefessiz kalıyorum. Acaba başka yere tain isteyip gitsem mi. Onlardan kurtulur muyum. Ağır konuştun demeyin gerçekten hem ben hem çocuğum ölümden döndük onlar yüzünden o derece yani. Velhasol tain vermeseler bu insanlarla nasıl bir qrada olurum ya. Ben asla gitmem ama illa geliyorlar falan. Çok kötü oluyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(4,078 puan) tarafından
Aranızda sıkıntı olmasa uzak her zaman iyi. Öyle her şeyi duymaz görmez bilmezseniz kavga da olmuyor eşiniz sizinle olur.
(338 puan) tarafından
Geliyorlar bacım evime geliyorlar
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından
İstediğin yere git bir telefonla bile yapacaklarini yaparlar merak etme. Kafada çözmek lazim. Cok zor biliyorum 
(338 puan) tarafından
Evime geliyorlar inan seslerini duymaya tahamulum yok
(33 puan) tarafından
Cok iyi anlıyorum seniii cok. Ama uzaga gittiginde de bu sefer geldiklerinde sende kalicaklar bi hafta bi ay neyse. Sana bi sene yetecek o sinir.
Duzenini bozmak çözüm degil yani
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ne yaptılar ki ölümden döndünüz 
0 oy
(993 puan) tarafından
Asla uzağa gitsen de kurtulamazsjn eşin anne babasını atamaz çok zorlarsan boşanmak zorunda kalırsınız çünkü kimse kimse için anne babasını silmez eşin de sana yapılanları görmüş duymuş ama ailesini seçmiş bence eşini çek kenara ailendir görüş konuş ama bana ve çocuğuma yaptıklarını unutamiyorum affı yok sen git gel bayramda seyranda gelip gitsinler ama çocuğumu da götürme buraya da her dk gelmesinler de 
(33 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Ben 1000 km uzaktayım telefonla bile huzursuz ediyorlar. 3 aydır küsüz çok huzurluyuz
(338 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle Allah im benden uzak tutsun o seytnlri
(1,964 puan) tarafından
Ben de nefret ediyorum. Söyleyemediklerim beni yiyip bitiriyor. Keşke bir ortam olsa her şeyi söylesem ömrü billah birbirimizin yüzüne bakmasak misss
0 oy
(233 puan) tarafından
Ölümden dönecek ne oldu bende merak ettim. Zehirlediler falan mı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 586 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 483 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Varbirhayalimiz (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.

410,337 soru

12,340,437 cevap

39,632 kullanıcı

Kategoriler

...