Kizlar kasintima ve bas agrima dayanamadim teyzemlere gitmiştik oraya da kadın doğum çok.yakin bende gittim neyse herşeyim. Güzel temiz çıktı nstye bagladi beni doktor ara ara sancim çıkmış ve yatirin hastayı demeye basladi neden dedim sancin var dedi hisetmyrum brn çok mu dedim hafif ara ara dedi yok yatamam benim.dogum tarihim 7 mart zaten dedim bana gece kabak çiçeği gibi acliirsin gelirdedim yanıma bebeğin de küçük dedi bütün psikolojimi bozdu imza attım ve çıktım kendi doktorum perşembe günü bakti gayet iyiydim bütün gece uyuamadim kızlar sancim suyum felan gelmedi yarin da kendi doktoruma gidicem dua edin lütfen daha 35+3 olduk :(
endise etme canm dua et sen bol bol
Sitres yaparsan gelmiyceksedd gelir. Maalesf bazi doktrlr cidden gerizekali olabliyo... bna demslrdi 5 aylkken bebegn olmus gc klmssn diye. Gce saat kcta dktrmu eeinden cagrtmstm. Ama kndi dojtrnla gorusmnde fayda var
Bu nasıl bir üslup bu insanlar kendilerini ne zannediyor anlamadım. İçini ferah tut arkadaşım sancı olunca doğum hemen olmuyor, keşke olsa. 34 ten itibaren sancısı görünen arkadaşım vardı benim. Müsait olunca doktorunu ara yada git bence
Canim yarin kendi dotoruna gidersen sancin yoksa bi anda da gelecek degil ya. Doktorun ne derse ona gore hareket edersin istemedigin yerde kalmaman iyi olmus
Canım bende 35 haftalığım nasıl bebeğin küçük oluyormuş ya benim de doğum 8 mart dinleme sen o akılsızı kendi doktoruna git olur mu öyle saçmalık ya görende sanır ki sancın 5 şer dk arayla giriyor seni ağrıdan öldürüyor yatış yaptırıyor
Oy kıyamam kuzucuğa söyle acele etmesin gelmek için azcık daha dursun içeride sıcak sıcak :) çok geçmiş olsun.. vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
***** yaa parası bitmis anlıyacagın tırtıklamaya adam bulmus. Serefsizler nasıl söyler ler öyle seyi iyi cıknıssın valla benimde basıma gelmisdi buna benzer durum xabuk doktorma aramısdım izn cermenisdi i seni geceyle doöurturdu mazallah görmus kalmıyacaksın korkytmuski kalasın valla boğasım geldi bi hamileye nasık söylenir ben panik atagim yani bana toktorum bi keresibde doğurcan cocugun yasamıyacak demisdi korkudan bayılmısdım suyum bile gelmisdi massallah seni iyi dayanmissin
1,496,002 soru
24,438,832 cevap
353,117 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın