..... Merhabalar Damla hanımcıım
Bu kızdaki istikrar çok fena bizim şöyle bir ilişkimiz var Bi küser Bi yazarız ne oldugunu çokta anlamıyoruz galiba evren yapıyor bunu
Ağır başlı yerinde konuşan yerinde gülen azıcık hırslı ama karakterde olmalı zaten hırs bu aralar kafasını minnak bebegine takıyor gibi sürekli vicdan yapıyor onu yese bunu yese kurallı bir anne ama zamanla aşacak gibi bu tutumunu.
Duygularını içinde yaşayan birisi Azemelia ile ikisi bu konuda aynılar.
Damlanında gardları var ve herkese çabuk yaklaşamıyor hep mesafeli bazı kesime.
Hislerini açıga vurmayı sevmeyen bir kişi çılgın diyemem hep mantıkla ilerler duygusal davranmayı pek sevmiyor. Sanırım matematik insanı çünkü genelde matematikçiler böyle olur.
Kararlı ve azimli oldugunu düşünüyorum iyi bir anne vicdan sahibide bir Hatun.
Diyete devam üzmeyin kızı sizle çıktı yola döküldünüz teker teker ah benim elimde olacaktınız ki
Evet evladıma karşı pimpirikliyim çünkü gurbetteyim tekim ya yanlış yaparsam diye korkuyorum sayısal değil sözelciyim arkadaş ortamına bayılırım aşırı eğlenceliyim 10 kişiden 9 u seninle olan yaşlanmaz der hislerimi aynen içimde yaşarım fırtına kopsada belli etmem yorumlara bakarım biri beni delirtti mi ters davranırım evet ama sonra karşıdaki kişi.ılımlı gelirse vicdan yaparım tabi arada sert tarafını gösteriyorum burada mecbur oda
Diyet içinde ben elimden geleni yapıyorum herkesin yağı kendine
Beni yapmadınya tüüühhhhh sana bidaha senin postlara yorum atmıcam hıh işte al sana
Benim analiz ne zaman yapcan serce bekle bekle meyve verdim burda kiz
Bize sıra gelmedi mi daha
gizzz hani ben benide analiz şeysi edecedin????
Damla hanımı cok seviyorum ben diyete devam ediyorum bu arada
1,492,112 soru
24,381,052 cevap
348,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın