0 oy
207 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Kızlar merhaba ben rüyamda şeytan gördüm insan kılığındaydı numarasını veriyordu vatsaptan profil resmine bakıyordum:D o an şeytan olduğunu anladım çok kötüydü  ve gülüyordu internetten rüya tabirlerine baktım değişik kelimeler yazıyordu anlamadım sizce bu bir işaret olabilirmi ne anlama geliyor bilenler yazabilirmi

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Rüyada şeytan görmek çok da hayra alamet değildir, sol tarafınıza 3 defa tükürünüz. Zira Rasulullah (sav) kötü rüyanın akabinde böyle yapardı.
tarafından
Daha öncede duymuştum böyle bir şey ama uyandığımda tükürmeyi unuttum  anlamını biliyormusun
tarafından
Yormayın, yormalarına da müsade etmeyin.
Nitekim; “Sâlih rüya (bir rivayete göre güzel rüya) Allah’tandır. Fena rüya da şeytandandır. Kim hoşuna gitmeyen bir rüya görürse, sol tarafına üç defa üflesin ve şeytandan Allah’a sığınsın. O takdirde o rüya kendisine zarar vermez.” (Buhârî, Ta’bîr 4; Müslim, Rü’yâ 1) buyuruluyor.
"Rüya, tabir edilmedikçe bir kuşun ayağı üstündedir, tabir edilince hemen düşer." (Ebu Dâvûd) O sebeple hakka yormak lazımdır ancak rüyanızda herhangi bir şey değil, bizzat şeytanı görmüşsünüz. Şeytanın olduğu rüyanın hayır olma olasılığı yoktur.
-Reklam-
+1 oy
(5,479 puan) tarafından

Numarasını vermeyen şeytan da ne bileyim yani hahahahaha ;):D Çok değişik cnm

tarafından
:d Evet ya ama bi o kadarda korkunçtu
(5,479 puan) tarafından
İşin esprisi tabi ama evine girene cikana dikkat et
tarafından
Kimse girip çıkmıyorda ailede 2 şwytan var zaten
(5,479 puan) tarafından
Ahahahaah onlara dikkat et o zmn cnm
0 oy
tarafından

Şeytanda tam şeytan numara veriyor bide:D

tarafından
Rüyalarımın saçmalık seviyesi :D
0 oy
(20,114 puan) tarafından
:D tövbe bismillah 
tarafından
Valla kız :) :)
0 oy
(5,501 puan) tarafından
:D çevrendekilere dikkat et sen. En çokta kendine insan kendine yaptığı kötülüğü kimseye yapamaz 
tarafından
Kendime yaptığım tek kötülük değer bilmeyenlere fedakarlık yapmak. Çevremdekilere gelince çok fena insanlar var etrafımda :)
(5,501 puan) tarafından
Herkese hak ettiğinden fazlasını verme eşeğe altın semer bağlamanın bı anlamı yok canım
tarafından
Kesinlikle haklısın
0 oy
(408 puan) tarafından
Allah ta seni güldürsün emi, bide profiline bakmış :)))) hayrolsun inşallah canım
tarafından
:d ama napıyım yoksa anlamazdım rüyamda şeytan olduğunu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
3 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Reyhan-0 (1,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 260 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 04Ceylat (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 72 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Damla berna (2,256 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,117 cevap

36,262 kullanıcı

...