Benim kardeşim de aynı durumu yaşadı,. Size kısaca durumu özet geçeceğim Aslında kamera kayıtları falan oluyor bunları alabilirsiniz Normalde size 7 gün içerisinde cayma hakkınızın olduğunu size belirtmesi gerekirdi ve size sözleşmenin bir nüshasını vermesi gerekirdi. Eğer size nüsha verilmediyse ki kardeşime de bu şekilde yapmışlardı sözlü olarak da size bu durumu beyan etmedilerse Kamera kayıt talebi yapabilirsiniz ama bunu avukat aracılığıyla yapmanız gerekiyor benim dayım Avukat olduğu için biz bu şekilde yaptık kardeşime açık senet imzalatmışlardı yani şu şekilde üst tarafı sözleşme alt tarafında açık senet kardeşim de 18 yaşında olduğu için ve daha önce açık senet nedir görmediği için bilmeden imzalamıştı biz 7 gün içerisinde müdahale ettik itiraz ettik bize de çok zor günler Yaşattılar sözleşmeyi feshetmediler Ben güzellik salonunu birbirine kattım ve o sözleşmeyi orada yırttım ama sizinkisinin üzerinden bir ay geçmiş Bu durumda ne yapılır bilemiyorum bir avukatla görüşseniz daha iyi olur ama belki size yol gösterir diye bahsetmek istedim. Bu arada biz avukat aracılığıyla ihtarname çektik. ihtarnameyi çeker çekmez bizim kapora olara olarak verdiğimiz 100 lirayı bile hesaba yatırmışlardı