Ozmo boykot degilmi ya almadım almam
Kapitalizmin kölesi olmuşuz. Bi ara peynir dolgulu jalapeno biber turşusu vardı onu denediğimden beri başka hiçbir akıma güvenmiyorum almadım o yüzden
Biz evde olmuoz köye gidiyoruz oğlumda orda birsuru topluo eve gelince onları yiyoz köy küçük ama bebeler sabah öğle akşam bayram bitene kadar dolaniyolar düşünün bı kilo dan fazla topluyo inşallah köylülerimiz güzel şeker almıştır:))
Eşim Migros’ta çalışıyor daha gelmemiş ama gelince alacak
Çok iyimiş ya. Görürsem alırım, ben bu bayram bu minik Halley lerden ikram edeceğim
Aaa ilk kez gördüm nerde satiliyormus migrosta mi cok tatlılar
Ay bizde aradık bunu şu sebebten oğlum normalde aliyor bunu daha küçük paketlerini seviyordu yemesini alalım çocuğa sürpriz olur diye aradık yok bizde bulamadık genelde migrosta küçük paketleri oluyor böyle büyüğü nerde satiliyor bilmiyorum canım bizde alsak oğlum sevinirdi yumurta çikolata almışsınız diye normalde yukardaki paketletde satılıyor canım görürsen sütun için al :)
Burda migros hariç baska marketlerde de oluyor. Abur cubur reyonuna bak ozmo dinazor yumurtasi ben bunu üç dört ay önce de alıyordum.bayram diye böyle acık mı satmaya baslamislar.
Bundan almadım aramadımda doğrusu benim ikramlık çikileta şekerler bunlar ☺☺☺
3 gündür arıyorum bulamadım bulan alan bana kargo yapsın parasını atacam
405,725 soru
12,158,274 cevap
36,598 kullanıcı