Bugün bi işlem için güzellik merkezine gittim. Öncesinde bekleme salonuna geçip beklemeye başladım. Kalabalık değildi 2 kadın birde 3 yaşlarında bir kız çocuğu vardı. Geçip bi yere oturduktan biraz sonra çocuk başıma gelip ağlamaya ( ağlamaktan ziyade daha çok bağırmak) başladı. Merhaba senin adın ne ne oldu bakalım falan diye iletişim kurmaya çalıştım . Oradan kadın siz gelmeden önce orda oturuyordu onun için ağlıyor başka bir yere otururmusunuz dedi . Tabi çocuk ağlamasın diyerek yerimi değiştirdim ama içten içe çık sinir oldum. Bişey söylemek istemedim ama ben mi yanlış çocuk yetiştiriyorum yoksa bu yeni nesil anne zırvası mı kızlar anlamıyorum. Benim de 23 aylık bir kızım var. Yeri geliyor ağlıyor yeri geliyor krize giriyor elbette bana istediğini yaptırmaya çalıştığı zamanlar oluyor. Ama söz konusu bir başkasının haklarını ihlal etmek olduğu zaman asla ödün vermiyorum ( başkasının evini özel eşyalarını karıştırmak, yada bir çocuğun elimdekini zorla almaya çalışmak gibi gibi) ağlasa da başka bir yöne ilgisini çekiyorum veya ağlasa bile onun dediğini yapmıyorum. Çünkü bencil bir insan olmasını istemiyorum. Ama bu yeni nesil anneler böyle yetiştiyor ya ben çocuğumun ilkokul dönemi için şimdiden endişe duymaya başladım. Düşünsenize bir sınıf dolusu çocuk ve hiçbiri her istediğinin olmayacağını öğrenmemiş.... Sonuç akran zorbalığı olacak. Mesele bir koltuk meselesi değil elbette ama ben mi yanlış yetiştiriyorum diye kendimi sorguladım bugün. Sizin bu konuda düşünceleriniz neler