0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Doğum ypan varmi

6 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Reyap Hastanesinde doğum yaptım.
(13 puan) tarafından
Devlet hastanesinde doğum yapmak istiyorum bildiğiniz yer varmı Esenyurt avcılar da doğum yapilmior ilk gebeliğim
(2,730 puan) tarafından
Devlet bilmiyorum canım.
-Reklam-
0 oy
(4,382 puan) tarafından
Avcılar Anadolu Hastanesi'nde doğum yaptım çokta memnun kaldım hem doktorumdan hemde hastaneden 
(13 puan) tarafından
Özel mi devlet mi
(4,382 puan) tarafından
Özel canim. Sen devlet mi istiyorsun
(13 puan) tarafından
Evet bütçem yok özel için İstanbul yeni taşındım
(4,382 puan) tarafından
Esenyurt ve avcılar devlet var. Esenyurtda bildiğim kadarı ile doğum yaptirmiyorlardi. Avcılar devlet hastanesi ararsan sana bilgi verirler. Ama sana büyükçekmece mimar Sinan hastanesini tavsiye ederim temiz ve güzel.
(13 puan) tarafından
Avcılar ve Esenyurt nasıl bir hastanedir doğum yapılmıyor denildi çok saçma degilmi zaten diğer hastanede küçük çekmece oda 1 buçuk saat nasıl olcak bilemiyorum
(4,382 puan) tarafından
Esenyurt berbat bir hastane. Muayene için gideceksen avcılar devlette git. Evet kanuni hastanesi uzak malesef. Birde cam sakura var o daha uzak.  Araba ayarlama şansın varsa cam sakuraya git doğum yap hem şehir hastanesi hemde temiz.
(13 puan) tarafından
Mecburen ayarlamak lazım yoksa ambulans götürür mü bilemiyorum
(4,382 puan) tarafından
Sancın olunca götürür ama yakın olana tabi. İki tane devlet hastanesi ama doğum yok insanlar magdur. Büyükçekmece mimar sinanida arastirabilirsin orasida temiz buyuk hastane
(13 puan) tarafından
İşte çok Uzak cam sakura son çare heralde
(4,382 puan) tarafından
Evet çok uzak malesef. Buradakiler de neden doğum yok bilmyrm sacmalik
(13 puan) tarafından
Gerçekten çok pişmanım İzmir'den İstanbul'a geldiğim için
(4,382 puan) tarafından
İzmir'den İstanbul'a gelinir mi hic. Olan olmusda kötü bir ilçeye denk gelmişsin. Her tarafa uzak malesef. Beylikdüzü devlet var oraya arasana doğum yapılıyor mu sor bir o yakın
(13 puan) tarafından
Yarın zaten sorusturcam maalesef bir araştırma yapıp bulmam gerekiyor 32 haftalık gebeyim sadece Esenyurt avcılar gittim bilmediğim için bugün doğum olmadığını söyledi doktor
(11,589 puan) tarafından
Beylikdüzü devlet yaptırıyor ablam gidiyordu beğeniyordu orayı son anda sakuraya geçmeye karar verdi bence Beylikdüzü güzel bir hastane Esenyurt ve avcıların yanında
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Hospitalda yaptım çok memnun kaldım iki doğumda da
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Etik life tıp merkezinde cihan hocada yaptım. Çok iyiydiler
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Esencan Süreyya hanımda doğum yaptım memnundum iki çocuğumda da ordaydim
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde yaptım aşırı memnun kaldım..çok ilgililer 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
0 cevap 10 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (490 puan) tarafından soruldu

411,251 soru

12,379,155 cevap