19 aylık bir kızım var. Şu son zamanlarda aşırı asabileşti. Hiçbir şeyden memnun değil sürekli ağlıyor. Olur olmaz şeyler istiyor. Neymiş bardaklıktan bardak alıp kule yapacakmış. Oraya kilit taktım ona sinirleniyor. Ağlarken kafasını hep yere vuruyor. Acıyınca daha çok ağlıyor. Uyku deseniz hep düzeni bozuldu. Sürekli Bi sinir hali var. Dışarı çıkalım diyorum o zaman susuyor, 4 gün üst üste dışarı çıkardım. Havalar iyiydi ama bu sefer de ben çok yoruluyorum. Akşama kadar da dışarda kalsa gıkı çıkmaz. Hamileyim zaten sürekli indir kaldır yapıcam diye kasıklarıma ağrı giriyor valla ya. Doğru düzgün yemek de yemiyor sevdiği bir şey olacak da anca yiyecek. Pencerenin mermerine çıkmak istiyor çıkartıyorum ağlıyor. Ağlamak da değil sadece çığırma ve bağırma var. Bezini alırken bile ortalağı birbirine katıyo. Oyun oynamaya çalışıyorum oralı bile değil. Size yemin ederim sadece ağlıyor hasta değil diş çıkarmıyor nesi var anlamıyorum. Ekran da vermiyorum. Bazen yarım saat sadece çığırıyor telefon ver diye ama vermiyorum napıcam ben ya.