0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Sizlere uzun zamandır devam eden bir sorunumla alakalı bir yazı yazmak istiyorum.Esim evlendigimizden beri beni sürekli eleştiren yetersizlik hissettiren bir adam.ilk bir yıl kadar bana psikolojik şiddet uyguladı.sonra ben bir rahatsizlik geçirdim ondan sonra beni serbest bıraktı üstüme çok gelmemeye başladı.o sırada hamile kaldım çocuğumuz oldu.bebek olduğundan beri yedirmeme icirmeme giydirmeme eve aklınıza gelebilecek her şeye karışıyor.ayni zamanda çalışıyorum.cocuk şu anda üç yasinda.kendisi ilgileniyor mu derseniz işten gelince çay sigara telefonla geçiyor zamanı.kafasi neye bozulsa sen çocuğu umursamıyorsun sevmiyorsun diye kavga çıkarıyor.annesi de körüklüyor durumu.dun akşam annesi doldurup göndermiş yine aynı imalar aynı  laflar.gercekten artık çok sıkıldım ben bir anneyim çocuğumu sevdigimi gazeteye ilan vermem mi gerekiyor kime neyi ispatlayacagim o benim canımdan bir parça.haftada üç gün evdeyim evin işi yemeği bulaşığı çamaşırı çocuğun oyunu gezmesi misafiriyle geçiyor.inanin kendime ayirdigim bir zaman yok.siz de kadinsiniz ev hanımı da olsak zamanın nasıl geçtiği belli çocukla evle hep bir koşturmaca.sirtimi sivazlamayacaksa elinden geleni yapiyorsun Allah razı olsun demeyecekse ben bu adamla niye evli kalacağım onu düşünüyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,294 puan) tarafından

Ben oyumu robottan yana kullanıyorum :)

tarafından
+1 bizim kalbimiz vs yok ahahaha
-Reklam-
+1 oy
(18,601 puan) tarafından
Bende senin beni sevmediğini hissediyorum de 
0 oy
(941 puan) tarafından
Sevmediğin kanısına nerden varmışlar 
(1,706 puan) tarafından
Ben de soruyorum bilmiyorum diyor öyle hissediyorum diyor, yardımsız büyütüyorum çocuğu.sabah en geç dokuzda ayaktayız evdeyken akşam on on bire kadar.en hareketli zamanı ben bir yeri toplasam o diğer yeri dağıtıyor.yaninda of demeye bile hakkım yok demek ki hiç mi tükenip sizlanmayacagim bilmiyorum ki.ben de ne yapacağımı nasıl davranacağımi şaşırdım.ailesine hiç saygısızlık etmiyorum.cevap vermiyorum.ne yapsam da yaranamayacagimi biliyorum yaranmak gibi de bir derdim yok ama eşimden başka kimsem yok burada gurbetteyim o da böyle yapınca ortada aile diye bir şey kalmıyor
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Canim kendini ispatlamak zorunda  değilsin. Benim elimde bu geliyor de sana çocuğumla olan ilişkim hakkında bir şey ispatlamak zorunda değilim de duymamazliga gel umursama. Madem calisiyorsun yardım al eve. Robot al kurutma al. Sana yardım etmiyor madem sen de işini kolaylaştıracak şeylere bak
(1,706 puan) tarafından
Robotu düşündüm aslında çocuk küçük diye kırar diye düşündüm o uyurken calistirsam aşağı daire rahatsiz olur mu
(3,085 puan) tarafından
Yok olmaz aşağıya gideceğini sanmıyorum sesinin ben gece hiç çalıştırmadım ama normal süpürge kadar sesi yok.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 103 göst.
+1 oy
25 cevap 686 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (20,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 691 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,170 cevap

43,702 kullanıcı

Kategoriler

...