0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Resmen torpil yapıyor aynı soyad 4 5 defa çıkması peki. İşkur başvurdu çıkmadı

Kamu işinde çalışömak istiyor eşim beledite yada devlet. Nasıl yapabiliriz. İzmir deyiz bayraklı. Yokmu yardımcı olan

3 Cevaplar

0 oy
(8,789 puan) tarafından

Bende basvurmustum çıkmadı :D torpilmi ne bilmiyorum artik

-Reklam-
0 oy
(11,016 puan) tarafından
Herkes ister ama o kadar kolay olmuyor ya adamın olacak ya dayın normalde mesleği ne 
0 oy
(16,029 puan) tarafından
Kamu işinde herkes çalışmak istiyor. Kpss den yüksek puan =net çalışma. Kurada her ihtimal var 
(2,140 puan) tarafından
Ben en son 2017 senesinde girdim sınava. Keşke girseydim diyorum hep pişmanım. Bir de bu p3 puanıyla alan yerler varmış. Bizim bölümden nereleri olur sizce? Şans var mıdır acaba o puanla? Bilginiz var mı hocam?
(16,029 puan) tarafından
P3 bölümden ziyade düz memurluk için canım. Vhki bakabilirsin veri hazırlama memurluğu. Bir de bakanlıklar ara ara duyuruya çıkar işte şu kadar alım var diye orada lisans mezunu ibaresi geçen her alana başvuru yapabilirsin. Yurt memurluğu gençlik ve spor bakanlığında memurluk gümrük memurluğu bunlar ilana çıkar ara ara takip etmek gerek. Puan artı mülakat oluyor birçok yer. Alan ile atanmak ilk yıllar kolaydı nispeten şimdi zaman geçtikçe zorlaştı çünkü İnsanlar nasıl hazırlanacağını biliyor ve alım çok düştü. İnşallah gönlündeki gibi olsun her şey. Klavyeni geliştir hızlı yaz adli katiplik için de başvurabilirsin bak aklıma geldi
(2,140 puan) tarafından
Baktım lisanstan epey alım var ama bölüm de belirtmişler canım o zaman olmaz mı? Kurslara gitmeyi düşünüyorum aslında. Offf çok zor ya seve seve okuduğum bölümümden soğuttular resmen.
(16,029 puan) tarafından
Bölüm belirtildiyse olmaz balım. 4001 kadrosu idi sanırım çok oldu ben sınav olayına bakmayalı. Soğuma. Ben bittim dediğimde atandım özelde beşinci yılımdı sömürülüyordum mutsuzdum ummadığım anda atandım. Alana çalış bir yandan umut kaybetme ama
(2,140 puan) tarafından
Doğru canım çok teşekkür ederim ne kadar olursa artık yapacak bir şey yok. Şu yeni bakan insanları umutsuzluğa sürükledi. Az biraz Ziya Selçuk ile olacak dedik yüzümüz güler gibi oldu ama barındırmadılar adamı. Gelmiş geçmiş en saçma eğitim öğretimle alakası olmayan bakanlar bizi buluyor.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 2,000 göst.
18 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Dilamm (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra butok (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.