0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında gözlerinde yaş çapak oluşuyor anne sütüyle pamukla silsem sıkıntı olurmu. 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaynamış soğumuş suyla sil tertemiz oluyor günde 3 4 kere 
-Reklam-
+1 oy
(775 puan) tarafından
Ben bu hafta öock doktorunun yanındaydım canın. Tıbbi sekreterim. 50 kişi geldiyse 20 sinde gözlerde çapklnma kızarıklık şikayeti vardı. Salgın varmış böyle. Bi acile götürün. Damla vs verir. Anne sütğyle değilde kaynamılçş ılımış suyla temz bez kullnarak silin 
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Saçmalama git doktora ilac yazsin kör edersin cocugu enfeksiyon olur
(99 puan) tarafından
İntrnete araştrdım çocuğun gözünü ane sütüyle sil diyor
tarafından
Canım başkasının çocuğuna iyi gelir seninkine gelmez daha kötü olur pişman olursun o yüzden ben yaptım sende yap denilen şeyleri lütfen bilinçsizce deneme bı Dr a göstersen daha iyi bencede sonuçta her şeyin bir ilacı var artık he doktor sana derki evet sil damlat anne sütünü o apayrı bişey ama belki iltihap enfeksiyon vardır gözünde bilemezki burdaki hiç kimse
(49 puan) tarafından
Eleştirmeden önce düşünmek lazım. Bizzat birçok çocuk doktorundan duydum gözlerde tıkanıklık çapak durumunda sütünüzden birkaç damla damlatın iyi gelecek dediklerini. İlaçsız her tedavi mantıksız değildir. Anne sütünde enfeksiyon ne gezsin
tarafından
Neden anne sütünde enfeksiyon olmazmi diyosun yani bu soyleminden bile ne kadar bilinçsiz olduğun belli k bakma girde bir arastir lütfen olurmu olmazmi
(2,546 puan) tarafından
Niye bukadar katı ve sert konuşuyorsunuz???okurken insan bı irkiliyor ya .Her söylemin tatlı bir dili üslubu var .su lafa gelene kadar güzel bir cümle Kursan olmuyor mu???
tarafından
Eğer bana diyosan canım ben bilinçsizce olan her şeye karşı sert konuşurum yarın bir gün oda yapmasın aynı şeyi benim konuşmama kirilicak degilya. Anne sütünde enfeksiyon olma olasılığı her zaman vardır bunu yanlızca Dr bilebilir ben onu kırmak için yazmadım kesinlikle sadece yanlış yönlendirmesini istemem bir başkasını da kendisinide
(2,546 puan) tarafından
Evet sana dedim canım bak neguzel tatlı dilin varmış bana konuştuğun gibi konuşsan kalp kırılmaz sanarsin ama bazı insanlar kırılır kafaya takar.en azından bazıları gibi yaptıktan sonra damlattim bişey olmaz dimi dememiş . yapsam olurmu demiş buda iyi bisey
tarafından
Ama ilk yorumu yapan ben degilimki canım ya
(2,546 puan) tarafından
Ay ben seninki ni gördüm canım nebilim :)))
(2,546 puan) tarafından
He zencefil mis kusura bakma canim ona ithaf edeyim ozaman :))
(1,111 puan) tarafından
Ay zencefil ilk kez sana katılıyorum
(49 puan) tarafından
Tamam bundan sonra doktorumun tavsiyeleri yerine gelir size danışırım hanımefendi. Bakın tıp tahsilli insanın düşünemediği şeyi siz düşündünüz tebrik ediyorum
tarafından
İşte bizde onu diyoruz kadına olur olmaz akıl vermeyinde gitsin TIP TAHSİLLİ İNSAN ilaç versin kendi ağzınla söylediğini çürüttün bak :D
(49 puan) tarafından
Ne lüzumsuz bir yorum bu. Bir konu hakkında bilgimiz olmadığı zaman gider doktora danışırız. Doktora gitmeden önce burada tavsiye istemiş hanımefendi. Bizzat kendi doktorumdan ve başka birçok doktordan aldığım yönlendirmeyle anne sütü damlatmanın zararlı olmadığını söyledim. Oturduğunuz yerden boş boş yorum sallıyorsunuz klavye başında. Anne sütünde enfeksiyon saçmalığı çıkardınız anlamsız anlamsız. Farkına varmadan çocuğunuza enfeksiyon içirdiğiniz bir dönem olabilir yani sizin öyle mi? Akla mantığa sığmayan şeyler söylüyorsunuz kendi kendinize eğleniyorsunuz bir de. Kabalaşmak istemiyorum az ötede saçmalayın.
(1,111 puan) tarafından
Ems asıl lüzumsuz yoruma bak.Sütü içmekle göze kulağa  damlatmak aynı şey mi? Burda çok cahil insan var ya
(49 puan) tarafından
Tek hücreliye anlatsam anlamıştı dediklerimi çoktan. Siz damlatmayın hanımefendi. Tıp dünyası da toplanıp basın açıklaması eşliğinde özür dilesin sizlerden. Hiçbir şeyden anlamadan konuşmak ne kadar keyifli geliyordur size. Daha fazla küçük düşürmeyin kendinizi. Hiçbir mesneti olmayan savunmalar yapıp saçmalıyorsunuz zira
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Ben anne sütüyle sildim ertesi düzeldi ama doktorda gittim damla verdi damlayı kullanmadan gecmisti
0 oy
(4,141 puan) tarafından
Yap ben de yapıyorum doktor da yapabilirsin demişti 
0 oy
(11,798 puan) tarafından
süreceksen ön sütü sürmen lazım ama onda da dikkatli olmakta fayda var iyi gelebilir ama fazla gelirse bakterileri besleyip çoğaltabilir
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Silebilirsin bende sildim çok ama Dalin bebe şampuanı ile de yıka günde 3 defa odas iyi gelecektir 
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Lütfen kafanıza göre şeyler yapmayın öyle şeyler yapılsa doktorlar neden var mazallah gözü enfeksiyon olur
0 oy
tarafından
En güzeli bebek şampuanı ile yikamak
0 oy
(1,695 puan) tarafından
Valla sil diyende var nemli kalacagi için emfeksiyon geçer diyende en doğrusu doktorunuzla danışın
0 oy
(2,902 puan) tarafından
Açık çayla silebilirsin canım pamukla sil at sil at
0 oy
(361 puan) tarafından
Çay suyu iki gözede akşamları makyaj temizleme pamuğu ile temizle. Bir yakınımda dalin ile yıkamıştı günde 2 kez 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Doktor bana çay ile sil demişti 
0 oy
tarafından
Kuzum çok fayda etmiyor göz enfeksiyonu ilerliyor sonra daha kötü oluyor göz doktoruna git doktor 4-5 damla veriyor saat aralıklı 3-5 günde kesiyor 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 368 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 125 göst.
20 Kasım 2021 Aile kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 686 göst.
0 oy
7 cevap 313 göst.

406,292 soru