Eşime son şans biz mi alkol mu dedim bizi seçmişti sözde ama bir ramazan burnundan geldi yine bilen biliyor sorunu merak edenlerde postlar var ,,, dün akşam 4 TE işten çıkmış içmeye gitmiş geldi saat 10 bucuga geliyor oglm ağlaya ağlaya uyudu babam diye bnde sinirlendim ne bu yaptığın bize adam olmayacakmısin dedim yeter ne laftan anlıyorsun ne kızmaktan bıktım dedim o sinirle bi tokat attım kendine gel artık diye zil.zurna gözlerinin rengi değişmiş içmekten dişlerini sıktı bana vurmaya kalktı ki vurduda tek başıma akşama kadar 2 cocukla yanlızim kimsem yok başka şehirdeym akşam olunca gözümüz kapıda yolda onu bekliyorz onun bize yaptığı da bu artık yeter dedim bitti çocuklara saldirmaya flan kalktı baya kötü bir geceydi tükendim babamı aradım kardeşlerimi aradım dha fazla dayanamiyorm bize zarar verecek dedim babam biletlerinizi aldı yarın gidiyorm bu şehirden de ondanda içimde gram sevgi kalmadı bunu anladım bizi AİLEsi olarak asla görmedi gorseydi bizm hoşumuza gitmedigini yapmazdı sonum dayısı güle çekecek kalırsam kadın 60 yaşında hayla oğlunu kocasını arıyor akşam içiyorlar diye ben bunu kaldiramam ayda bir kere olsa yine ses etmezdim hergun içmeye başladı hergun neyse cocukalri valizleri hazırladım gidiyorm bakalm sonrası ne olacak , bide diyor kaç yıl kalacaksın diye