0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İçinizden biriyim. Tanınmak istemiyorm o yüzden farklı bir hesapla geldim. Daha önce darp raporu alan varmı süreç nasıl işliyor. Sadece elimin üzerinde morluk ve hafif şişlik var şuan bu şekilde alabilir miyim

5 Cevaplar

0 oy
(8,396 puan) tarafından
Alırsın diye düşünüyorum karakola git şikayetçi ol sonra onlar seni darp raporu almaya götürürler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
............. 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Alırsın canm direkt hastane git acil doktoru veriyor anında, şikayetini geri ceksende dava kamu davasına dönüşür 
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Kendini kapılara çarpıp dayak yemiş süsü verebilirdin aslında.Yaprak Dökümü Ferhunde gibi :) O zaman daha etkili olurdu
tarafından
Gümledimmm :D
Hahahahaha
0 oy
(722 puan) tarafından
Hastane polisleri oluyor acillerin yan tarafında onların yanına giderseniz size yardımcı olurlar. Darp raporunda olayın nasıl olduğunu nasıl vurduğunu vs doktor detaylı soruyor bilginiz olsun. Muayenede polis eşliğinde oluyor. Ben öyle denk geldim. Sonra karakola yönlendiriyor uzaklaştırma ve şikayet için. Uzaklastirma almak istemiyorum derseniz şikayetçi değilim gibi bişey söylerseniz azarlanmaya hazır olun. Polis madem öyle bizi niye oyaliyorsun bunu aldın eline ne geçti diyip gönderir. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 602 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 979 göst.
31 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YAVUZ AMINE (834 puan) tarafından soruldu

410,983 soru

12,368,074 cevap

42,191 kullanıcı

Kategoriler

...