Selam!ben buraya şu lazerden yazan üyeyim.Mart 23’te gidecektim ama teror olduğu için kocam bana izin vermedi metroyla gidecektim orda ciddi yoklama vardı.neyse bugun gittim.şu kayın valide cadısı bana söylemişti gideceksen bana da söyle diye.ben de onun kendimle gelmesini istemediğim için söylemedim ve gideceğim gün söyledim.bana dedi ki neden şimdi söylüyorsun ben de gelecektim falan.bahaneler ürettim ki bu benle gelmesin.ve öyle de oldu gelmedi.neyse oruçluyum hem.yalan söylemek istemedim o sebebden de sadece doktora gidiyorum söyledim.eve geldim yorgundum 6 saat olacaktı sokaklardaydım.bana ne söylese iyi?”sen lazere gidiyorsun bana söylemiyorsun ben Sana söyledim bana haber ver ben de geleyim sen söylemedin falan.eger o iyi sonuç verirdise ben kendim seni yollardım gibi laflar.dedim yüz benim istediğimi yaparım bu yüze.çocuk muyum ben?!kocama söyledim gittim.siz lazer epilasyona gidince laf olmuyor ben gidince mi laf oluyor?!aman ben keyfimden gitmiyorum falan,sende tüy yokki gibi laflar söyledi .sen oruçlusun hem,gidip şöyle işler yaptırıyorsun.dedim benden iyi bilemezsiniz oruçluya neyin caiz olup olmadıgını.bana dedi bından sonra istediğin yere gidersin .korkarım şu cadı bu lafı beni kocacıgıma şikayet edeceği için söyler.ne yapayım sizce arkadaşlar?